Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok

Hajóút ajánlataink


„Festői városok és varázslatos szigetek” csoportos hajóútKépek
 

Hajóút részletes programleírás

 
Ajánlat leírás
Festői városok és varázslatos szigetek hústvétkor az MSC Fantasia tengerjáró fedélzetén, Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!
 

1. nap - Indulás!

Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2. nap - Beszállás a hajóra!

Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón. Indulás 18.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3. nap - Marseille

A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra. Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:
Hamarosan...
Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4. nap - Palma de Mallorca

A város és a sziget felkapott európai üdülőhely, amit gyönyörű tájainak, kellemes, enyhe éghajlatának köszönhet. Érkezés a kikötőbe 10:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:
Hamarosan...
Indulás aznap éjfélkor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten vagy a szigeten.

5. nap - Ibiza

A spanyol Ibiza, a Baleár-szigetek egyike, az elmúlt években a fiatalok és a bulizni vágyók Mekkája lett. De a sziget ennél többet is nyújt, hiszen hosszú időn keresztül a világ és művészetek iránt elkötelezett utazók kedvelt desztinációja volt. Ha velünk tart, megismerheti a nagyszerű sziget kevésbé ismert látványosságait! Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:
Hamarosan...
Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6. nap - Tengeri nap

Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

7. nap - Nápoly

A Nápolyba látogatók a csodálatos látnivalók és a déli életöröm egyvelegét szívhatják magukba a kirándulások során. Nápoly városa az azonos nevű festői öböl partján található, egyik oldalon Európa második legnagyobb aktív vulkánjához, a Vezúvhoz, másik oldalon a Campi Flegrei („lángoló mezők”) vulkáni területhez - az ókori római legendák szerint Vulcanus otthonához - simulva. Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:
Hamarosan...
Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8. nap - Livorno

Livorno bájos kikötőváros Olaszország nyugati partvidékén, a Toszkánával határos Livorno tartományban. Olyan világhírű városok fedezhetőek fel Livorno kikötőjéből, mint Pisa vagy Firenze. Mindkét város megér egy látogatást! Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:
Hamarosan...
Indulás 19:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9. nap - Genova

Érkezés 08.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.

Biztosak vagyunk abban, hogy Önnek is felejthetetlen tengeri hajóútban lesz része, és reméljük, hogy nem sokára ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a Chemol Travellel utazók körében köszönthetjük Önt!

*: A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni
**: Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.


A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.
 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Kikötő Érkezés Indulás
szo. Genoa - 18:00
vas. Marseille 08:00 17:00
hét. Palma de Mallorca 10:00 23:59
kedd Palma de Mallorca 00:01 01:00
sze. Ibiza 08:00 19:00
csüt. Tengeri nap - -
pén. Naples 07:00 17:00
szo. Livorno 09:00 19:30
vas. Genoa 08:00 -
Időpont: 2019. április 19-27.
Időtartam: utazással együtt 9nap/7éj
Hajó: MSC Fantasia
Utazás: busz + hajó
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón**
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető
Min. létszám: 15 fő
Szoba szolgáltatások
 

Elérhető dátumok és kabinkategóriák

 
Szolgáltatások

Balkonos Fantastica kabin

357 000 Ft/fő-től

Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata · 24 órás szobaszervíz · Ingyen reggeli lehetőség a kabinban · MSC törzspont gyűjtés