Csoportos tengeri hajóút ajánlatok - Északi-tenger

„Balti városok” csoportos hajóút
8nap/7éj
2019. július 13-20.
csoportos tengeri hajóút - MSC Poesia

Copenhagen (Denmark), Warnemunde (Germany), Stockholm (Sweden), Tallinn (Estonia), St Petersburg (Russian Fed.), Copenhagen (Denmark)
367 000 Ft/fő -től
„Norvég fjordok” csoportos hajóút
8nap/7éj
2019. augusztus 17-24.
csoportos tengeri hajóút - MSC Poesia

Copenhagen (Denmark), Warnemunde (Germany), Bergen (Norway), Flaam (Norway), Hellesylt/Geiranger (Norway), Copenhagen (Denmark)
397 000 Ft/fő -től

 
Fedezze fel a Balti-tenger rejtett gyöngyszemeit, hajózza be a vidám skandináv városokat, kiránduljon a fjordok és kicsipkézett hegycsúcsok által szabdalt lélegzetelállító norvég tájakon, fedezze fel a világ egykori legvagyonosabb kereskedői, a Hanza-szövetség tagjai által ránk hagyományozott történelmi örökséget! A MSC hajói Európa északi tájaira is elnavigálják, ahol a misztikus balti országoktól a gyönyörű skandináv tájakon át az észak-német városok forgatagáig mindent feltérképezhet akár egyetlen hajós kirándulás alatt!
Fedezze fel a legnépszerűbb balti városokat Szentpétervártól Stockholmig, Tallinntól Koppenhágáig kis létszámú csoportokban, magyar nyelvű idegenvezető segítségével!
Egyetlen utazás során akár 3-4 ország 5-6 különleges látnivalóját is bebarangolhatja, miközben két kikötő közt a szikrázó napsütést az MSC hipermodern tengerjáróinak a fedélzetén élvezheti - tengernyi program társaságában.
A hajókon tucatnyi étterem, kávézó és bár gondoskodik a finom falatokról és frissítő koktélokról, nézzen meg egy igazi közönségsikert a fedélzeti színházban, tegye próbálra szerencséjét a kaszinóban - vagy csak élvezze önfeledten a zavartalan napsütést a medencék partján vagy valamelyik napozóteraszon.
Ne féljen a fagyoktól: a nyári hónapokban a Balti-tenger fölött ragyogó Nap kellemes meleget áraszt, a fedélzeten órák hosszat hódolhat a vízi örömöknek a medencékben és fedélzei aquaparkban!
Böngéssze végig akciós kínálatunkat, keresse meg a kényelem és luxus Önnek tetsző szintjét - az MSC hajóin mindent úgy terveztek meg, hogy az az Ön kikapcsolódását szolgálja.