Csoportos tengeri hajóút foglalás

 

Ajánlatkérés

Személyes adatok megadása

 

„Balti városok” csoportos hajóút

 
Képek
Időpont és csomag kijelölése

Első utas adatai
Családnév
Keresztnév
Születési dátum
Második utas adatai
Családnév
Keresztnév
Születési dátum
Kapcsolattartó adatok
Név
E-mail
Telefon
Megjegyzés
Beküld

A részvételi díj tartalmazza: kiutazás költségét és a szükséges transzfereket a programleírás szerint, felkészült, nagy tudású idegenvezető kíséretében magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (a fakultatív programok esetén is amennyiben a minimum létszám megvalósul), teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással*, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási (sztornó) biztosítást.

*Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.
Elérhető italcsomagokról bővebben itt: http://akcios-hajoutak.hu/msc-cruises-uj-italcsomagok

A részvételi díj nem tartalmazza: illetékeket és adókat, kötelező borravalót, a választható fakultatív programokat, vízumot és vízumdíjat (ha szükséges), illetve a hajón a személyre szabott szolgáltatások díjait, egyéb személyes kiadásokat.

Az aktuálisan feltüntett árak már tartalmazzák az érvényesíthető akciókat, illetve a 60 vagy 90 napos előfoglalási kedvezményket, melyek indulás előtt 90 nappal 20 000 Ft/fő, 60 nappal 10 000 Ft/fő kedvezmény a részvételi díjból.
Esetenként ettől eltérhetünk, és a feltüntett ár(ak) ad hoc akciónak minősülnek.

A weboldalon felüntett árak nem minősülnek ajánlattételnek, az ajánlatkérést követően a Chemol Travel hajós munkatársai küldik meg a pontos és részletes árajánlatot a feltételekkel.

Az esetleges hibákért és elírásokért előre is elnézést kérünk.