Csoportos tengeri hajóút foglalás

 

Ajánlatkérés

Személyes adatok megadása

 

„Görögország-Izrael” csoportos hajóút

 
Képek
Időpont és csomag kijelölése

Első utas adatai
Családnév
Keresztnév
Születési dátum
Második utas adatai
Családnév
Keresztnév
Születési dátum
Kapcsolattartó adatok
Név
E-mail
Telefon
Megjegyzés
Beküld

A részvételi díj tartalmazza: kiutazás költségét és a szükséges transzfereket a programleírás szerint, felkészült, nagy tudású idegenvezető kíséretében magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (a fakultatív programok esetén is amennyiben a minimum létszám megvalósul), teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással*, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási (sztornó) biztosítást.

*Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.
Elérhető italcsomagokról bővebben itt: http://akcios-hajoutak.hu/msc-cruises-uj-italcsomagok

A részvételi díj nem tartalmazza: illetékeket és adókat, kötelező borravalót, a választható fakultatív programokat, vízumot és vízumdíjat (ha szükséges), illetve a hajón a személyre szabott szolgáltatások díjait, egyéb személyes kiadásokat.

Az aktuálisan feltüntett árak már tartalmazzák az érvényesíthető akciókat, illetve a 60 vagy 90 napos előfoglalási kedvezményket, melyek indulás előtt 90 nappal 20 000 Ft/fő, 60 nappal 10 000 Ft/fő kedvezmény a részvételi díjból.
Esetenként ettől eltérhetünk, és a feltüntett ár(ak) ad hoc akciónak minősülnek.

A weboldalon felüntett árak nem minősülnek ajánlattételnek, az ajánlatkérést követően a Chemol Travel hajós munkatársai küldik meg a pontos és részletes árajánlatot a feltételekkel.

Az esetleges hibákért és elírásokért előre is elnézést kérünk.