Csoportos tengeri hajóút foglalás

 

Ajánlatkérés

Személyes adatok megadása

 

„Görögország-Izrael” csoportos hajóút

 
Képek
Időpont és csomag kijelölése

Első utas adatai
Családnév
Keresztnév
Születési dátum
Második utas adatai
Családnév
Keresztnév
Születési dátum
Kapcsolattartó adatok
Név
E-mail
Telefon
Megjegyzés
Beküld

A részvételi díj tartalmazza: kiutazás költségét és a szükséges transzfereket a programleírás szerint, felkészült, helyismerettel és elmélyült tudással rendelkező idegenvezető kíséretében magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (fakultatív program esetén csak abban az esetben, amennyiben a megjelölt minimum létszámú résztvevő jelentkezik arra), teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással*, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási (sztornó) biztosítást.

Esetenként egy-egy alkalommal a részvételi díj nem tartalmazza a biztosításokat (ezek közvetített utak), ezt minden esetben az árajánlat részletezi és tisztázza: kérjük, figyelmesen olvassa el.

*Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

A további elérhető italcsomagokról bővebb információt az alábbi linken talál: http://akcios-hajoutak.hu/msc-cruises-uj-italcsomagok
A részvételi díj nem tartalmazza: illetékeket és adókat, kötelező borravalót, a választható fakultatív programokat, vízumot és vízumdíjat (amennyiben az szükséges), illetve a hajón a személyre szabott szolgáltatások díjait, egyéb személyes kiadásokat.

A weboldalon feltüntetett árak már tartalmazzák az érvényesíthető akciókat, illetve a 60 vagy 90 napos előfoglalási kedvezményeket. Indulás előtt 90 nappal 20 000 Ft/fő, 60 nappal 10 000 Ft/fő kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból.

Esetenként ettől eltérhetünk, és a feltüntetett ár(ak) ad hoc akciónak minősül(nek).

A weboldalon szereplő árak nem minősülnek ajánlattételnek, az ajánlatkérést követően a Chemol Travel hajós munkatársai küldik meg a pontos és részletes árajánlatot és feltételeket.

Az esetleges hibákért és elírásokért előre is elnézést kérünk.