Csoportos tengeri hajóút foglalás

 

Ajánlatkérés

Személyes adatok megadása

 

„Norvég fjordok” csoportos hajóút

 
Képek
Időpont és csomag kijelölése

Első utas adatai
Családnév
Keresztnév
Születési dátum
Második utas adatai
Családnév
Keresztnév
Születési dátum
Kapcsolattartó adatok
Név
E-mail
Telefon
Megjegyzés
Beküld

A részvételi díj tartalmazza: kiutazás költségét és a szükséges transzfereket a programleírás szerint, felkészült, helyismerettel és elmélyült tudással rendelkező idegenvezető kíséretében magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (fakultatív program esetén csak abban az esetben, amennyiben a megjelölt minimum létszámú résztvevő jelentkezik arra), teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással*, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási (sztornó) biztosítást.

Esetenként egy-egy alkalommal a részvételi díj nem tartalmazza a biztosításokat (ezek közvetített utak), ezt minden esetben az árajánlat részletezi és tisztázza: kérjük, figyelmesen olvassa el.

*Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

A további elérhető italcsomagokról bővebb információt az alábbi linken talál: http://akcios-hajoutak.hu/msc-cruises-uj-italcsomagok
A részvételi díj nem tartalmazza: illetékeket és adókat, kötelező borravalót, a választható fakultatív programokat, vízumot és vízumdíjat (amennyiben az szükséges), illetve a hajón a személyre szabott szolgáltatások díjait, egyéb személyes kiadásokat.

A weboldalon feltüntetett árak már tartalmazzák az érvényesíthető akciókat, illetve a 60 vagy 90 napos előfoglalási kedvezményeket. Indulás előtt 90 nappal 20 000 Ft/fő, 60 nappal 10 000 Ft/fő kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból.

Esetenként ettől eltérhetünk, és a feltüntetett ár(ak) ad hoc akciónak minősül(nek).

A weboldalon szereplő árak nem minősülnek ajánlattételnek, az ajánlatkérést követően a Chemol Travel hajós munkatársai küldik meg a pontos és részletes árajánlatot és feltételeket.

Az esetleges hibákért és elírásokért előre is elnézést kérünk.