MSC Armonia hajóutak

 

MSC Armonia

Kényelem és felhőtlen kikapcsolódás!

 
Az MSC Armonia-t a kényelmes luxusutazás okhoz tervezték, a hajó minden apró részlete az utasok kényelmét és felhőtlen kikapcsolódását szolgája.

A fedélzetre lépve az unalom szót nyugodtan száműzheti a szótárából, hiszen az MSC Armonia újszerű és lenyűgöző elrendezésével és felszereltségével arra rendezkedett be, hogy minden igényt kielégíthessen.

Kényelmes, tágas kabinok - köztük balkonnal és fantasztikus tengeri panorámával rendelkező - kabinok várják az utasokat.

Az étterem és büfé gazdag kulináris élményekkel csábít, a 330 m2-nyi táncparketten pedig minden zenei stílus és ízlés szerelmese kipróbálhatja azt, hogy milyen fantasztikus érzés a hullámok hátán ropni…

A fedélzeti programok sorában kihagyhatatlan a tucatnyi sportolási és fitnesz lehetőség, a legkisebbek minden korosztálya számára van lehetőség egy megismételhetetlen kalandban részt venni a Chicco, Lego, Namco játszóterületek egyikében.

A víz nem csak körülöleli a hajót, de az aquaparkokban, uszodákban önfeledt vízi örömök várják az utasokat.

A fáradtság ellen kitűnő gyógyszer az MSC Aurea Spa kabinjai, ahol szakképzett masszőrök többféle különleges, pihentető vagy gyógyító masszázst kínálnak.
 

Letölthető az új fedélzetterv, ami 2019 nyarától érvényes.