MSC Bellissima hajóutak

 

MSC Bellissima

Isten hozta az MSC Bellissima fedélzetén!

 
Az MSC Bellissima lenyűgöző felépítése és szolgáltatásai testvérhajója, az MSC Meraviglia-éval versenyeznek.

Először is, az innovatív MSC for Me technológia (applokáció) olyan új, egyedi fedélzeti élményt nyújt, ami összekapcsolja Önt a többi vendéggel, a legénységgel és a hajóval.

A két fedélzeten található belső sétány boltokkal éttermekkel és bárokkal teli, felettük látványos 80 méter hosszú LED-kupolával. 20 bár és 10 étterem közül választhatnak, beleértve a speciális éttermeket.

A szórakoztatásról 2 vadonatúj Cirque du Soleil előadás gondoskodik, amelyeket kifejezetten az MSC Bellissima vendégei számára állítottak össze.

Pihenhet továbbá a sivatagi tematikára kialakított víziparban, ami a gyerekek és családok számára igazi paradicsom.
 

Galleria Bellissima

Ez a 96 méter magas központi sétány tele van butikokkal, éttermekkel és kellemes boltokkal a vásárláshoz, az étkezéshez vagy akár a pihenéshez, társas érintkezéshez.

Este pedig zenével, patikkal és szórakozással telik meg.
 

A leghosszabb LED kupola a tengeren

A belső sétány teljes mennyezetét egy óriási 480 nm-es LED-es képernyő borítja, amely vizuális varázslatot sugároz éjjel-nappal: egy atmoszférikus digitális ég, amely az egész területet felülről élettel telivé teszi: inspiráló kilátásokkal, eseményekkel, napfelkeltékkel, naplementékkel és csillagos éjszakai égbolttal.
 

Atmoszféra medence

A körülbelül 10 négyzetméternyi egy vendégre eső medencerész területtel az MSC Bellissima fedélzete nyújtja az egyik legkényelmesebb pihenést a tengeren.

Gyönyörű világítás, óriási képernyő és atmoszférikus design teszi a főmedence területet még vonzóbbá sötétedés után.
 

MSC Bellissima tengeri hajóút ajánlatok


Horizont medence

A Horizon medence még nyitottabb fedélzetet kínál a napfelkeltét kedvelők számára a korai órákban. Éjszaka a terület átalakul egy lenyűgöző szabadtéri helyszínné a tánc és a szórakozás számára.
 

MSC YACHT CLUB

Egy exkluzív menedék kifinomult pihenésre.

Fedezzen fel egy hajót egy hajón belül.

Itt a gazdag választék mellett igazán élvezheti az exkluzivitást és az elvonultságot.

A magánklub luxusvilágát élvezheti, miközben az egész hajó nyújtotta számtalan kikapcsolódási és szórakozási lehetőség közül is kedvére választhat.

Üdvözöli az MSC Yacht Club - az egyedülálló hajózási élmény!
 

MSC Aurea Spa

Az MSC Bellissima MSC Aurea Spa egy fényűző Balinéz gyógyfürdő, amely relaxációs kezeléseket kínál a test és a lélek újjáélesztéséhez.

A komplet szolgáltatást nyújtó termálfürdő, szépségszalon és a köröm szalon, együttesen az MSC Aurea Spa, tetőtől talpig kényezteti Önt.
 

MSC Gym by Technogym®

A legmodernebb Technogym kardio- és erősítő gépekkel és berendezésekkel az MSC Bellissima tornaterme innovatív fitnesz-órákat és edzés programokat kínál.