MSC Grandiosa hajóutak

 

MSC Grandiosa

Isten hozta az MSC Grandiosa fedélzetén!

 
A sikeres testvér hajók mintájára építve, az MSC Grandiosa még több nyitott teret és számos izgalmas újítást kínál.

A Cirque du soleil at Sea társulat két vadonatúj show műsort alkotott kizárólag az MSC Grandiosa közönsége számára, amelyeket egy high-tech lounge-ban, kulináris élményekkel párosítva élvezhetnek a vendégek.

Ha pedig az Aurea élényeket választja, értékelni fogja a rugalmas étkezési lehetőségek kínálatát és a korlátlan italfogyasztás élményét akár külön étteremben.
 

Galleria
Ez a központi sétány tele van butikokkal, éttermekkel és kellemes boltokkal a vásárláshoz, az étkezéshez vagy akár a pihenéshez, társas érintkezéshez.

Este pedig zenével, patikkal és szórakozással telik meg.
 

Atmoszféra medence
Körülbelül 10 négyzetméternyi medence parti terület vendégenként, amivel az MSC Grandiosa fedélzete nyújtja az egyik legkényelmesebb pihenést a tengeren.

Gyönyörű világítás, óriási képernyő és atmoszférikus design teszi a fő medence területét még vonzóbbá a naplemente után.
 

MSC YACHT CLUB
Exkluzív élmény a kikapcsolódásra.

Fedezzen fel egy hajót a hajón.

A gazdag választék mellett egyaránt élvezheti az exkluzivitást és a privát nyugalmat.

Egy privát klub luxusvilágát élvezheti, miközben az egész hajó nyújtotta számtalan kikapcsolódási és szórakozási lehetőség közül is kedvére választhat.

Üdvözöli az MSC Yacht Club - az egyedülálló hajózási élmény!
 

MSC Grandiosa tengeri hajóút ajánlatokMSC Aurea Spa
Az MSC Grandiosa MSC Aurea Spa egy fényűző Balinéz gyógyfürdő, amely relaxációs kezeléseket kínál a test és a lélek újjáélesztéséhez.

Az MSC Aurea Spa
komplett szolgáltatásaival - termálfürdő, szépségszalon és a köröm szalon - tetőtől talpig kényezteti Önt.
 

MSC Gym by Technogym®

A legmodernebb Technogym márkájú kardio- és erősítő gépekkel és berendezésekkel az MSC Grandiosa tornaterme innovatív fitnesz-órákat és edzés programokat kínál.