MSC Lirica hajóutak

 

MSC Lirica

A hajózás klasszikus élménye!

 
Az MSC Lirica a klasszikus tengeri hajózás élményét kínálja elegáns, kényelmes és barátságos köntösben - a hajó az MSC Cruises legjobb hagyományait kelti életre hamisítatlan mediterrán életérzéssel.

A tágas belső új távlatokat nyit meg, az impozáns közösségi tereket padlótól plafonig tartó ablakok övezik, így mindenhonnan akadálytalan kilátás nyílik a végtelen óceánra.

A hajó ugyanakkor számos intim teret is kínál: ilyen a vibráló Beverly Hills Bár, vagy a hagyományos angol stílusban kialakított Lord Nelson Pub - egy tökéletes hely egy koktélra mondjuk egy színházi előadás előtt.

A 21. századi megoldások és a hagyományok tökéletes harmóniában ötvöződnek ezen a környezetbarát megoldásokkal tervezett hajón.

A Broadway Színházban ultramodern környezetben tekinthet meg emlékezetes darabokat, melyekre a fedélzeti rendszeren vagy a recepción foglalhat jegyeket (jegyek az érkezés sorrendjében elérhetőek).

A fedélzeten tágas kabinok várják az utazókat, köztük olyanok is, amelyek fantasztikus panorámát kínálnak.

A büfé- és étterem kínálat a legjobb kulináris élményeket kínálja.

A gyerekek egészen biztosan nem fogják megunni a Chicco, LEGO és Namco játszószobákat és -tereket, a Spray Parkban pedig véget nem érő vizes örömök várják a kisebbeket és nagyobbakat is.

A felnőtteket 300 m2-nél is nagyobb táncterem csábítja, ahol hajnalig lehet ropni a táncot.
 

Letölthető az új fedélzetterv, ami 2019 nyarától érvényes.
MSC Lirica tengeri hajóút ajánlatok

 
Az utazásban megfáradt vendégeket pedig az MSC Aurea Spa várja egy felfrissítő masszázzsal.

Minden nap valami újat tartogat az MSC Lirica fedélzetén - élvezze az utazást a kihajózástól az utolsó pillanatig!

A hajó az utazás szíve-lelke, ami nem csak csodálatos kikötőkbe navigál el, de a fedélzetén is minden egyes perc az önfeledt kikapcsolódás jegyében telik.