MSC Lirica hajóutak

 

MSC Lirica

A hajózás klasszikus élménye!

 
Az MSC Lirica a klasszikus tengeri hajózás élményét kínálja elegáns, kényelmes és barátságos köntösben - a hajó az MSC Cruises legjobb hagyományait kelti életre hamisítatlan mediterrán életérzéssel.

A tágas belső új távlatokat nyit meg, az impozáns közösségi tereket padlótól plafonig tartó ablakok övezik, így mindenhonnan akadálytalan kilátás nyílik a végtelen óceánra.

A hajó ugyanakkor számos intim teret is kínál: ilyen a vibráló Beverly Hills Bár, vagy a hagyományos angol stílusban kialakított Lord Nelson Pub - egy tökéletes hely egy koktélra mondjuk egy színházi előadás előtt.

A 21. századi megoldások és a hagyományok tökéletes harmóniában ötvöződnek ezen a környezetbarát megoldásokkal tervezett hajón.

A Broadway Színházban ultramodern környezetben tekinthet meg emlékezetes darabokat, melyekre a fedélzeti rendszeren vagy a recepción foglalhat jegyeket (jegyek az érkezés sorrendjében elérhetőek).

A fedélzeten tágas kabinok várják az utazókat, köztük olyanok is, amelyek fantasztikus panorámát kínálnak.

A büfé- és étterem kínálat a legjobb kulináris élményeket kínálja.

A gyerekek egészen biztosan nem fogják megunni a Chicco, LEGO és Namco játszószobákat és -tereket, a Spray Parkban pedig véget nem érő vizes örömök várják a kisebbeket és nagyobbakat is.

A felnőtteket 300 m2-nél is nagyobb táncterem csábítja, ahol hajnalig lehet ropni a táncot.
 

Letölthető az új fedélzetterv, ami 2019 nyarától érvényes.

 
Az utazásban megfáradt vendégeket pedig az MSC Aurea Spa várja egy felfrissítő masszázzsal.

Minden nap valami újat tartogat az MSC Lirica fedélzetén - élvezze az utazást a kihajózástól az utolsó pillanatig!

A hajó az utazás szíve-lelke, ami nem csak csodálatos kikötőkbe navigál el, de a fedélzetén is minden egyes perc az önfeledt kikapcsolódás jegyében telik.