MSC Magnifica hajóutak

 

MSC Magnifica

Varázslat és változatosság!

 
Az MSC Magnifica két világ határán varázslatosan ötvözi a Musica-osztályú hajók gazdag változatosságát a Fantasia-osztályú zászlóshajók fényűzésével.

A hagyományos hajókészítő mesterséget a formabontó tervezési és design megoldásokkal kombináló fedélzeten 5 különböző gasztronómiai világ ízeit kínáló étterem várja, melyek a világ legjobb konyháit hozzák el Önnek.

A tucatnyi hangulatos bár pedig mindig jó alkalmat nyújt egy laza kikapcsolódásra...

A gyerekek és tinédzserek számára különböző témájú klubok nyújtanak feledhetetlen perceket, órákat.

A hajó díjnyertes MSC Aurea Spa kínálata a hagyományos bali masszázsokat és a legmodernebb szépészeti kezeléseket is kínálja azoknak, akik testi-lelki felüdülést keresnek.

Frissüljön fel a török fürdőben, szaunában, tartsa magát formában a fitnesz központban vagy a thalasso terápiás szobában - vagy csak kapcsolódjon ki az őrült hétköznapi rohanásból a relax teremben!

A szórakozási lehetőségek tárháza nem kevésbé impozáns.

A zöld környezetbe ültetett nyitott medencék, 4 örvénymedence, szolárium és a csillagfényes beltéri medence garantálja, hogy a tengeren járva sem kell egy pillanatra sem lemondania a vizes örömökről.

A sportkomplexumban tenisz, minigolf, bowling, billiárd, ultramodern edzőterem és a hajót megkerülő futópálya várja a testmozgásra vágyókat.

A fedélzeten minden perc a felhőtlen kikapcsolódásé.
 

Letölthető az új fedélzetterv, ami 2019 nyarától érvényes.
MSC Magnifica tengeri hajóút ajánlatok

 
A szórakozás akkor sem ér véget, amikor az aranyló Nap aláhanyatlik a horizont mögött: a látványos kaszinó, a panorámás diszkó, 4D mozi, kávézók, szivarterem és az 1200 férőhelyes színház végeérhetetlen programkínálata kora hajnalig ébren tarthatja.

Ha egy csöndesebb, meghittebb estére vágyik, akkor barangoljon a fedélzet romantikus zugaiban, igyon meg egy fantasztikus koktélt a csillagok fényében - és élvezze, ahogy az óceánjáró suhan a tenger habjain.

Az MSC Magnifica olyan utazást kínál, ami méltó a hajó nevéhez: minden pillanat emlékezetesen nagyszerű lesz!