MSC Poesia hajóutak

 

MSC Poesia

Óda a szépséghez!

 
Az MSC Poesia egy innovatív tengerjáró hajó, ahol a hagyományos hajókészítő mesterség és az innováció, kreatív design találkozik egymással.

A fedélzetre lépve fedezze fel a kényelem teljesen új szintjeit.

A Zen Gardenben lágyan csobogó vízeséstől a japán Sushi báron át a ragyogó MSC Aurea Spa wellness központig minden az Ön felhőtlen kikapcsolódását szolgálja.

Lazuljon el a gőzkamrában, szaunában vagy kényeztesse magát egy fenséges masszázzsal: a test és a lélek egyszerre frissülhet fel.

Ez a tökéletes helyszín egy megismételhetetlen relaxhoz!

Ha szereti a testmozgást és a sportokat, akkor mindenképpen keresse fel a sportcentrumot!

A tengerjárón kosárlabdázni, teniszezni vagy minigolfot játszani valóban nem mindennapi élmény...

A gyerekeket és tinédzsereket korosztályok szerint külön klubok és zsúrok - partik várják: a játékteremtől a tinidiszkóig.

A medencekínálat is bőséges: 3 uszoda, 4 örvénymedence és egy hatalmas medenceparti mozivászon várja a vizes örömök kedvelőit.

Ha megéhezett, a világ különböző konyháinak legjavából válogathat - de a hajó éttermei le sem tagadhatnák napsütötte mediterrán gyökereiket...

A gyorséttermekben kutyafuttában elfogyasztott burgerek helyett itt van idő és alkalom lassan, komótosan élvezni az ízeket.

 

Letölthető az új fedélzetterv, ami 2019 nyarától érvényes.
MSC Poesia tengeri hajóút ajánlatok


Az ételeket az MSC válogatott séfjei készítik el, valóban első osztályú alapanyagokból.

A Mojito koktél bár és a Grappolo d’Oro borkóstoló bár mellett számos, egyedi hangulatú bár várja az eredeti frissítőkre szomjas utazókat.

A jó ízű dohányok kedvelői mindenképpen keressék fel a pazar szivarszobát!

Legyen szó családi utazásról, egy luxus nyaralásról vagy egy romantikus kirándulásról: az MSC Poesia az a hajó, amelynek a fedélzetén valóban inspiráló tengeri kirándulásokat tehet!