Tengeri hajóút ajánlatok Barcelona indulással

MSC BELLISSIMA tengeri hajóút
4nap/3éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Bellissima

Spain, France, Italy
129 EUR/fő -től
MSC SEAVIEW tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Seaview

Barcelona (Spain), Ajaccio (France), Genoa (Italy), La Spezia (Italy), Civitavecchia (Italy), Cannes (France), Palma de Mallorca (Spain), Barcelona (Spain)
299 EUR/fő -től
MSC MERAVIGLIA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Meraviglia

Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy), Civitavecchia (Italy), Palermo (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain)
329 EUR/fő -től
MSC GRANDIOSA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Grandiosa

Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy), Civitavecchia (Italy), Palermo (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain)
349 EUR/fő -től
MSC BELLISSIMA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Bellissima

Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy), Naples (Italy), Messina (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain)
469 EUR/fő -től
Norwegian Spirit tengeri hajóút
11nap/10éj

egyéni tengeri hajóút - Norwegian Spirit

Barcelona (Spain); Casablanca (Morocco); Las Palmas (Canary Islands); Santa Cruz de Tenerife (Canary Islands); Funchal (Madeira); Granada (Malaga) (Spain); Alicante (Spain); Barcelona (Spain)
1 339 EUR/fő -től
Norwegian Spirit tengeri hajóút
12nap/11éj

egyéni tengeri hajóút - Norwegian Spirit

Barcelona; Casablanca (Morocco); Arrecife (Lanzarote) (Canary Islands); Las Palmas (Canary Islands); Santa Cruz de Tenerife (Canary Islands); Funchal (Madeira); Granada (Malaga) (Spain); Alicante (Spain); Barcelona
1 499 EUR/fő -től

A Földközi-tenger igazi ékszerdoboza, a mindig pezsgő és vidám katalán főváros: ez Barcelona.
A tengerparti település már évezredek óta lakott, a kelták, Karthágó majd Róma uralma után sokáig a mórok fontos kikötővárosa volt, mielőtt a Karoling királyok visszahódították volna...
Barcelonában a történelmi-kulturális látványosságok és a napsütötte bulik egymást érik. Az egész évben kellemes éghajlat az elmúlt évszázadokban világhírű művészek egész sorát vonzotta a településre: itt élt és alkotott többek között Antoni Gaudí is. A világszerte ismert építész számos remeke csábítja Barcelona különböző pontjaira a látogatókat: a ma is épülő Sagrada Famiília székesegyháztól a Casa Milá és Casa Batlló gyönyörű házaiin át a Güell Park mesebeli ösvényeiig.
A városban kihagyhatatlan látni való az 1992-es olimpia helyszínei a város fölé emelkedő Montjuic-on, a gyönyörű sugárút, a La Rambla vagy a Ciutadella park, ahol a Katalán Parlament fenséges épülete is áll.
Hajóval érkezve nem is kell messzire barangolni a kikötőből ahhoz, hogy önfeledt szórakozás várja: Barcelona hosszú tengerpartján 7 strand is található, melyek közül a Playa de San Sebastián és a Barceloneta a legismertebb és legkedveltebb.
Érdemes a város egyedülálló gasztronómiáját is megismerni: a nagyszerű tengeri ízeket számos kitűnő étteremben fedezheti fel. A városba érkezés előtt a magyar gyomrot érdemes picit „áthangolni”: a ráérős mediterrán városban az étkezéseket sem kapkodják el. Az általában könnyű reggelit csak a kora délutáni órákban, 2-3 körül szokta követni az ebéd, míg a vacsora kifejezetten későn, este 9-kor (ami hétvégén akár éjjel 11 óra is lehet!) kezdődik. A kis várakozásért cserébe az igazi ízkavalkád bőségesen kárpótol. Az autentikus helyi gasztronómiát keresőknek pedig érdemes a több tucatnyi helyi piac egyikét felkeresni - ezek közül a legnagyobb és legismertebb a La Ramblán található Mercat de la Boqueria.