Tengeri hajóút ajánlatok Dél-Amerika indulással

MSC FANTASIA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Fantasia

Rio de Janeiro (Brazil), Ilhabela (Brazil), Punta Del Este (Uruguay), Buenos Aires (Argentina), Rio de Janeiro (Brazil)
459 EUR/fő -től
MSC POESIA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Poesia

Santos (Brazil), Punta Del Este (Uruguay), Buenos Aires (Argentina), Montevideo (Uruguay), Santos (Brazil)
499 EUR/fő -től
MSC SEAVIEW tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Seaview

Santos (Brazil), Buzios (Brazil), Salvador (Brazil), Ilheus (Brazil), Ilha Grande (Brazil), Santos (Brazil)
539 EUR/fő -től
Norwegian Sun tengeri hajóút
16nap/15éj

egyéni tengeri hajóút - Norwegian Sun

Embark Miami (Florida); Santa Marta (Colombia); Cartagena (Colombia); Manta (Ecuador); Trujillo (Salaverry) (Peru); Lima (Callao) (Peru); Arica (Chile); Coquimbo (Chile); Disembark Santiago (San Antonio) (Chile)
1 899 EUR/fő -től
Magyar utazók számára egy egzotikus, kicsit távoli világnak tűnhet Dél-Amerika, pedig a kontinens lenyűgöző történelemmel, gazdag kulturális örökséggel - és számtalan izgalmasnál izgalmasabb felfedezni valóval várja az ideérkező látogatókat. Köztük számos olyannal, ami a világ egyik másik tájára sem jellemző...
A kontinens szinte valamennyi országára jellemző a rendkívüli sokszínű örökség, ami részben annak is köszönhető, hogy egy-egy állam területén akár tucatnyi népcsoport is él. Ez a gazdagság a gasztronómiában is megjelenik: itt egy-egy nemzet konyhájában sok esetben az indián, európai, sőt afrikai hatások is tetten érhetők. A kontinens hasonlóan sokszínű: van, aki a természeti szépségeket keresi az esőerdők mélyén vagy a kietlen hegycsúcsok árnyékában, mások az ősi indián kultúra emlékeit szeretnék tanulmányozni, vagy csak a háborítatlan napsütést élveznék egy finom, homokos tengerparton pihenve... Dél-Amerika mindezt, de még sokkal többet is kínál!
A latin-amerikai zene- és tánckultúra világszerte népszerű és elismert. Olyan forró táncok indultak innen világhódító útjukra, mint a szamba (Brazília) vagy a tangó (Argentína).
Hazájukban ezek sokszor harci- és termékenységi táncok voltak, vagy esküvők, aratási ünnepségek fénypontját jelentették.