Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok Hamburg indulással


MSC PREZIOSA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Preziosa

Hamburg (Germany), Le Havre (France), Southampton (United Kingdom), Zeebrugge (Belgium), Amsterdam (Netherlands), Hamburg (Germany)
449 EUR/fő -től
MSC PREZIOSA tengeri hajóút
13nap/12éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Preziosa

Hamburg (Germany), Lerwick (United Kingdom), Seydisfjordur (Iceland), Akureyri (Iceland), Isafjordur (Iceland), Reykjavik (Iceland), Invergordon (United Kingdom), Hamburg (Germany)
1 549 EUR/fő -től
MSC ORCHESTRA tengeri hajóút
22nap/21éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Orchestra

Hamburg, Invergordon, Seydisfjordur, Akureyri, Cruising Prins Christian Sund, Nuuk, Ilulissat, Qaqortoq, Isafjordur, Reykjavik, Kirkwall, Hamburg
2 999 EUR/fő -től
Németország második legnagyobb városa, az unió egyik legforgalmasabb kikötője, a „Világ Kapuja” - Hamburg az évszázadok során folyamatosan építkezve vált mára egy pezsgő metropolisszá. A szomszédos tenger miatt az éghajlata egész évben kellemes, a nyár nem túl perzselő, a tél nem túl fagyos, így egész évben ragyogó lehetőséget kínál az ide látogatóknak a kikapcsolódásra. A történelmi emlékhelyek sorában a Szent Miklós templom romjai valamint a Szent Mihály székesegyház mellett a 19. századi mérnöki csúcsteljesítményt dicsérő Régi Elba-alagút is kihagyhatatlan látványosság: a folyó alatt futó, közül fél kilométer hosszúságú alagút a mai napig része a város közlekedési rendszerének, de egyben szemet gyönyörködtető látvány is a gyalogosoknak, autósoknak egyaránt. A városba érkező látogatók rendre elragadtatással szólnak a a „Miniatűr csodaország” kiállításról. Nem csak a gyerekek fognak önfeledten barangolni több órán át az interaktív múzeum falai között, ahol a modern városok miniatűr másától a mesebeli tájakig több tucatnyi, elragadó aprócska, de elképesztő részletgazdagsággal kidolgozott városka várja a látogatókat. Tegyen egy sétát a kikötői negyedben, ahol szűk sikátorok, tágas kanálisok szabdalják az évszázados házak rendezett ütemét. Az Alster folyó mentén kialakított mesterséges tavak (Aussenalster) egy meghitt csónakázásra vagy romantikus sétára csábítanak - és miért is ne engedne a kísértésnek?