MSC Armonia tengeri hajóút ajánlatok

MSC ARMONIA
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Armonia

Havana (Cuba), Montego Bay (Jamaica), George Town (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Havana (Cuba)
279 EUR/fő -től

 
Az MSC Armonia-t a kényelmes luxusutazás okhoz tervezték, a hajó minden apró részlete az utasok kényelmét és felhőtlen kikapcsolódását szolgája.
A fedélzetre lépve az unalom szót nyugodtan száműzheti a szótárából, hiszen az MSC Armonia újszerű és lenyűgöző elrendezésével és felszereltségével arra rendezkedett be, hogy minden igényt kielégíthessen.
Kényelmes, tágas kabinok - köztük balkonnal és fantasztikus tengeri panorámával rendelkező - kabinok várják az utasokat.
Az étterem és büfé gazdag kulináris élményekkel csábít, a 330 m2-nyi táncparketten pedig minden zenei stílus és ízlés szerelmese kipróbálhatja azt, hogy milyen fantasztikus érzés a hullámok hátán ropni…
A fedélzeti programok sorában kihagyhatatlan a tucatnyi sportolási és fitnesz lehetőség, a legkisebbek minden korosztálya számára van lehetőség egy megismételhetetlen kalandban részt venni a Chicco, Lego, Namco játszóterületek egyikében.
A víz nem csak körülöleli a hajót, de az aquaparkokban, uszodákban önfeledt vízi örömök várják az utasokat.
A fáradtság ellen kitűnő gyógyszer az MSC Aurea Spa kabinjai, ahol szakképzett masszőrök többféle különleges, pihentető vagy gyógyító masszázst kínálnak.