MSC Lirica tengeri hajóút ajánlatok

MSC LIRICA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Lirica

Venice (Italy), Bari (Italy), Santorini (Greece), Chania (Greece), Cefalonia (Greece), Split (Croatia), Venice (Italy)
279 EUR/fő -től
MSC LIRICA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Lirica

Venice (Italy), Bari (Italy), Katakolon (Greece), Mykonos (Greece), Piraeus (Greece), Sarande (Albania), Dubrovnik (Croatia), Venice (Italy)
369 EUR/fő -től
MSC LIRICA tengeri hajóút
12nap/11éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Lirica

Dubai (U.Arab Emirates), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Sir Bani Yas Is (U.Arab Emirate), Khasab (Oman), Muscat (Oman), Bahrain (Bahrain), Doha (Qatar), Dubai (U.Arab Emirates)
499 EUR/fő -től
„Ciprus és Izrael” csoportos hajóút
13nap/12éj
2019. november 9-21.
csoportos tengeri hajóút - MSC Lirica

Venice (Italy), Bari (Italy), Heraklion (Greece), Haifa (Israel), Limassol (Cyprus), Rhodes (Greece), Mykonos (Greece), Dubrovnik (Croatia), Venice (Italy)
347 000 Ft/fő -től
„Kelet kincsei” csoportos hajóút
17nap/15éj
2020. február 28. - március 15.
csoportos tengeri hajóút - MSC Lirica

Dubai (U.Arab Emirates), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Khor Fakkan (U.Arab Emirates), Muscat (Oman), New Mangalore (India), Goa (India), Mumbai (India), Dubai (U.Arab Emirates)
 
485 000 Ft/fő -től

 
Az MSC Lirica a klasszikus tengeri hajózás élményét kínálja elegáns, kényelmes és barátságos köntösben - a hajó az MSC Cruises legjobb hagyományait kelti életre hamisítatlan mediterrán életérzéssel.
A tágas belső új távlatokat nyit meg, az impozáns közösségi tereket padlótól plafonig tartó ablakok övezik, így mindenhonnan akadálytalan kilátás nyílik a végtelen óceánra.
A hajó ugyanakkor számos intim teret is kínál: ilyen a vibráló Beverly Hills Bár, vagy a hagyományos angol stílusban kialakított Lord Nelson Pub - egy tökéletes hely egy koktélra mondjuk egy színházi előadás előtt.
A 21. századi megoldások és a hagyományok tökéletes harmóniában ötvöződnek ezen a környezetbarát megoldásokkal tervezett hajón.
A Broadway Színházban ultramodern környezetben tekinthet meg emlékezetes darabokat, melyekre a fedélzeti rendszeren vagy a recepción foglalhat jegyeket (jegyek az érkezés sorrendjében elérhetőek).
A fedélzeten tágas kabinok várják az utazókat, köztük olyanok is, amelyek fantasztikus panorámát kínálnak.
A büfé- és étterem kínálat a legjobb kulináris élményeket kínálja.
A gyerekek egészen biztosan nem fogják megunni a Chicco, LEGO és Namco játszószobákat és -tereket, a Spray Parkban pedig véget nem érő vizes örömök várják a kisebbeket és nagyobbakat is.
A felnőtteket 300 m2-nél is nagyobb táncterem csábítja, ahol hajnalig lehet ropni a táncot.
Az utazásban megfáradt vendégeket pedig az MSC Aurea Spa várja egy felfrissítő masszázzsal.
Minden nap valami újat tartogat az MSC Lirica fedélzetén - élvezze az utazást a kihajózástól az utolsó pillanatig!
A hajó az utazás szíve-lelke, ami nem csak csodálatos kikötőkbe navigál el, de a fedélzetén is minden egyes perc az önfeledt kikapcsolódás jegyében telik.