Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok Velence indulással


MSC LIRICA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Lirica

Venice (Italy), Bari (Italy), Santorini (Greece), Chania (Greece), Cefalonia (Greece), Split (Croatia), Venice (Italy)
329 EUR/fő -től
MSC LIRICA tengeri hajóút
7nap/6éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Lirica

Venice (Italy), Bari (Italy), Katakolon (Greece), Piraeus (Greece), Sarande (Albania), Split (Croatia), Venice (Italy)
329 EUR/fő -től
MSC LIRICA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Lirica

Venice (Italy), Bari (Italy), Katakolon (Greece), Mykonos (Greece), Piraeus (Greece), Sarande (Albania), Dubrovnik (Croatia), Venice (Italy)
369 EUR/fő -től
MSC SINFONIA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Sinfonia

Venice (Italy), Split (Croatia), Santorini (Greece), Sarande (Albania), Dubrovnik (Croatia), Ancona (Italy), Venice (Italy)
399 EUR/fő -től
MSC SINFONIA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Sinfonia

Venice (Italy), Split (Croatia), Santorini (Greece), Mykonos (Greece), Dubrovnik (Croatia), Ancona (Italy), Venice (Italy)
439 EUR/fő -től
MSC MAGNIFICA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Magnifica

Venice (Italy), Bari (Italy), Katakolon (Greece), Santorini (Greece), Piraeus (Greece), Corfù (Greece), Kotor (Montenegro), Venice (Italy)
489 EUR/fő -től
MSC OPERA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Opera

Venice (Italy), Kotor (Montenegro), Mykonos (Greece), Santorini (Greece), Corfù (Greece), Bari (Italy), Venice (Italy)
489 EUR/fő -től
MSC MUSICA tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Musica

Venice (Italy), Brindisi (Italy), Katakolon (Greece), Mykonos (Greece), Piraeus (Greece), Sarande (Albania), Dubrovnik (Croatia), Venice (Italy)
549 EUR/fő -től
Costa Luminosa tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - Costa Luminosa

Venice (Italy), Argostoli / Kefallinia (Greece), Santorini (Greece), Mykonos (Greece), Katakolon / Olympia (Greece), Bari (Italy), Venice (Italy)
779 EUR/fő -től
Costa Deliziosa tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - Costa Deliziosa

Venice (Italy), Bari (Italy), Corfu (Greece), Santorini (Greece), Mykonos (Greece), Dubrovnik (Croatia), Venice (Italy)
899 EUR/fő -től
Velence nem csak Olaszország egyik legfontosabb művészeti városa, hanem a világ egyik legkeresettebb utazási célpontja is szépségének, egyediségének és kultúrájának köszönhetően. Velencét közel 120 sziget alkotja, egy smaragdzöld lagúna a szárazföld és a nyílt tenger között. Egy tengeri hajóút során a nagy tengeri hajók utazóközönsége karnyújtásnyi távolságból csodálhatja Velence egyedi hangulatú városát. Története 1500 évre nyúlik vissza, zseniális építészeti elrendezésével a barbár invázió elleni fenyegetettségétől védte lakóit. Velence mindig is sokkal több volt, mint egy város:  Dózse-palota, a "Leghírhedtebb Köztársaságig" és sorolhatnánk, mint "Tengeri Hatalom" pedig olyan befolyásra tört, ami semmiféle határt nem ismert, sem földön, sem tengeren. Olyan hatalommal bírt, amellyel képes volt elérni mindent, amire vágyott; az emlékművek ma is őrzik gazdag történelmének gyönyörűségét és varázsát. Mindebből kifolyólag Velence a turisták legkedveltebb és leglátogatottabb olaszországi városa: egy velencei nyaralás során nemcsak feltárulnak a régi mítoszok, hanem közelről megtapasztalhatjuk azokat: korok és kultúrák találkozását, amelyek mind hatottak rá, de saját ízlésére hangolva. A városban többek között megtalálhatók a mór, a bizánci, a gótikus, a reneszánsz, és a barokk építészeti emlékek is. Csodálja meg a Szent Márk székesegyház bizánci díszítéseit, és a gótikus Dózse-palotát, mindkettőt azon a híres téren, amelyet Napóleon a "legelegánsabb európai terem" -nek nevezett és ahonnan a nyílt tenger felé nézve az hajók szinte az orrunk előtt úsznak tova. Említhetnénk még az Il Redentore fogadalmi templomot, a Rialto-híd páratlan építészeti csodáját és olyan rejtett kincseket, mint a Bovolo-i Palazzo Contarini híres csigalépcsőivel. Egy Velence-i nap során az ember belevetheti magát a nyüzsgő, hangulatos, sikátoros utcákba, amely hirtelen egy ragyogó térre nyílik, válogathat éttermek, kávézók, exkluzív butikok, múzeumok, építészeti remekművek és sorolhatnánk mi minden között. Vivaldi hiteles barokk hangjai is felcsendülnek fülünkben, de megéri felfedezni az autentikus velencei konyhát is. Ernest Hemingway és a sok filmrendezők felejthetetlen filmek főszerepévé tette a filmes Velencét. A korai időktől fogva ennek a városa, amely az Unesco világörökség része, az egész világ a lábai előtt hevert. Egy velencei nyaralás során az ember egyszerűen mindent maga mögött hagy és élvezi az álomnyaralást.