A Costa Cruises „Costa App”-ja sorra zsebeli be a díjakat


Costa Cruises

A Costa Cruises „Costa App”-ja sorra zsebeli be a díjakat

 


 
„Mediastars Prize” díjat nyert a Costa App, a Costa Cruises alkalmazása. Ez néhány hónap leforgása alatt már az ötödik elismerés, melyet az olasz cég applikációja bezsebelhet - pedig alig egy évvel ezelőtt indult útjára az alkalmazás. Az újabb díj is jelzi, hogy a Costa app kirobbanó siker, amely még barátságosabbá varázsolja az utasok számára a fedélzeten eltöltött időt.

Az reklámtechnológiai díjak sorában a Costa App „Special star” díjat nyert a „Mediastars”-on, az elismerés a Costa Cruises valamint a Triplesense Reply részére szólt a kreatív munkáért. Az app korábban első helyezést ért el az Interaktive Key díjosztón, az Indigo Awards-on pedig két kategóriában is diadalmaskodott: első helyezett lett az „Felhasználói élmény, navigáció 2019” valamint az „Alkalmazás 2019” kategóriákban is.

A Costa App ingyenesen elérhető iPhone-ra és szintén díjmentesen letölthető a Google Play Store-ból. Az alkalmazásban az utazással kapcsolatos fontos információk érhetőek el, melyek felszállás előtt és után is segítik az utasokat. Megnézhető az út során érintett kikötők listája, az érkezési és indulási idő, a kikötőkben elérhető programok és kirándulások. A gazdag programkínálatból történő választást fotók és videók segítik. A fedélzeten töltött idő alatt lehetőség van a tervezett programok összeállítására és a vakáció „napirendjének” megtekintésére, a fizetős éttermekben helyfoglalásra. A visszajelzések szerint az utazók különösen hasznos menüpontnak tartják az időjárás előrejelzést, a csevegés funkciót valamint a büdzsé-kontrollt is... A vendégek a CostaClub profiljukkal bejelentkezve ellenőrizhetik összegyűjtött pontjaikat, a számukra elérhető lehetőségeket a fedélzeten és a kikötőkben - de a jövőbeli utazások is előre megtervezhetőek. A Costa Cruises App használata ingyenes, a fedélzeten nem kell fizetni a kapcsolódásért sem.

A „Costa App”-ot a Costa Cruises számára a Reply Spa készítette, a Triplesense Reply kreatív irányítása valamint a Costa Cruises digitális csapatának stratégiai felügyelete mellett.