Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok

Hajóút ajánlataink


AIDANova tengeri hajóútKépek

 

Hajóút részletes programleírás

 
Ajánlat leírás
Las Palmas > Funchal > Santa Cruz de Tenerife > Puerto del Rosario > Arrecife > Las Palmas
 

AIDANova

AIDAnova is a cruise ship built by Meyer Werft GmbH in Papenburg, Germany under contract from Carnival Corporation for AIDA Cruises. The first of the new Excellence-class ships, she was launched on 21 August 2018 and delivered on 12 December 2018.

 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Kikötő Érkezés Indulás
szombat Las Palmas - 22:00
vasárnap Tengeri nap - -
hétfő Funchal 06:00 23:58
kedd Tengeri nap - -
szerda Santa Cruz de Tenerife 05:00 22:00
csütörtök Puerto del Rosario 09:00 19:30
csütörtök Arrecife 23:30 -
péntek Arrecife - 19:00
szombat Las Palmas 05:00 -
Időpont: több időpontban
Időtartam: utazással együtt 8nap/7éj
Hajó: AIDANova
Utazás: egyénileg
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón*
Szoba szolgáltatások
 

Elérhető kabinkategóriák és részvételi díjak


A részvételi díj tartalmazza: a kiutazás költségét a kikötőbe oda és visszaúton, elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón✪✪, magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendők: adók és illetékek, kötelező borravaló. Választható opciók: baleset- betegség- és poggyászbiztosítás, sztornó biztosítás, fakultatív programok*, italcsomagok. Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatás követően foglalhatók.

✪ A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
✪✪ Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, repülős utazás esetén a megadott légitársaság és menetrend tájékoztató jellegűek.
Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen.
 
Szolgáltatások

Induló ár: 698 EUR/fő-től

A megadott ár az AIDA CRUISES hajótársaság 2020/21-es nyomtatott katalógusa alapján került meghatározásra, AIDA Vario kabinra vonatkozik. Az ár a szabad helyek és szezonalitás függvényében változhat! Kérjen árajánlatot az időpont megjelölésével és a választott kabinkategória feltüntetésével. A CHEMOL TRAVEL az AIDA CRUISES hajótársaság hivatalos viszonteladói partnere.