Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok

Hajóút ajánlataink


AIDAStella tengeri hajóútKépek

 

Hajóút részletes programleírás

 
Ajánlat leírás
Las Palmas > Funchal > Arrecife > Santa Cruz de La Palma > Santa Cruz de Tenerife > Las Palmas
 

AIDAStella

AIDAstella is a Sphinx-class cruise ship, built at Meyer Werft for AIDA Cruises. She is the seventh Sphinx series ship, preceded by sisters AIDAdiva, AIDAbella, AIDAluna, AIDAblu, AIDAsol and AIDAmar. AIDAstella was delivered to the shipping company by Meyer Werft on 11 March 2013.

 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Kikötő Érkezés Indulás
szombat Las Palmas - 22:00
vasárnap Tengeri nap - -
hétfő Funchal 08:00 -
kedd Funchal - 20:00
szerda Arrecife 08:00 18:00
csütörtök Santa Cruz de La Palma 10:00 19:00
péntek Santa Cruz de Tenerife 08:00 19:00
szombat Las Palmas 00:30 -
Időpont: több időpontban
Időtartam: utazással együtt 8nap/7éj
Hajó: AIDANova
Utazás: egyénileg
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón*
Szoba szolgáltatások
 

Elérhető kabinkategóriák és részvételi díjak


A részvételi díj tartalmazza: a kiutazás költségét a kikötőbe oda és visszaúton, elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón✪✪, magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendők: adók és illetékek, kötelező borravaló. Választható opciók: baleset- betegség- és poggyászbiztosítás, sztornó biztosítás, fakultatív programok*, italcsomagok. Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatás követően foglalhatók.

✪ A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
✪✪ Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, repülős utazás esetén a megadott légitársaság és menetrend tájékoztató jellegűek.
Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen.
 
Szolgáltatások

Induló ár: 658 EUR/fő-től

A megadott ár az AIDA CRUISES hajótársaság 2020/21-es nyomtatott katalógusa alapján került meghatározásra, AIDA Vario kabinra vonatkozik. Az ár a szabad helyek és szezonalitás függvényében változhat! Kérjen árajánlatot az időpont megjelölésével és a választott kabinkategória feltüntetésével. A CHEMOL TRAVEL az AIDA CRUISES hajótársaság hivatalos viszonteladói partnere.