Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok

Hajóút ajánlataink


AIDAblu tengeri hajóútKépek
 

Hajóút részletes programleírás

 
Ajánlat leírás
Port Louis > Le Port > Mahé > Antsiranana > Nosy Be > Port Louis
 

AIDABlu

AIDAblu is a Sphinx-class cruise ship, operated by the German cruise line, AIDA Cruises. AIDAblu is the seventh ship in the cruise line. The vessel was delivered by Meyer Werft to its owners last 4 February 2010. She is a sister ship to AIDAdiva, AIDAbella, AIDAluna with a half deck more, and is followed by similar AIDAsol and AIDAmar. She has a passenger capacity of 2,050.

 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Kikötő Érkezés Indulás
kedd Port Louis - -
szerda Port Louis - 18:00
csütörtök Le Port 08:00 -
péntek Le Port - 17:00
szombat Tengeri nap - -
vasárnap Tengeri nap - -
hétfő Mahé 08:00 -
kedd Mahé - 19:00
szerda Tengeri nap - -
csütörtök Antsiranana 09:00 19:00
péntek Nosy Be 08:00 19:00
szombat Tengeri nap - -
vasárnap Tengeri nap - -
hétfő Port Louis 08:00 -
kedd Port Louis - -
Időpont: több időpontban
Időtartam: utazással együtt 15nap/14éj
Hajó: AIDAblu
Utazás: egyénileg
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón*
Szoba szolgáltatások
 

Elérhető kabinkategóriák és részvételi díjak


A részvételi díj tartalmazza:  a kiutazás költségét a kikötőbe oda és visszaúton, elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón**, magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendők: adók és illetékek, kötelező borravaló. Választható opciók: baleset- betegség- és poggyászbiztosítás, sztornó biztosítás, fakultatív programok*, italcsomagok. Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatás követően foglalhatók.

*: A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**: Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.
 

Szolgáltatások

Induló ár: 949 EUR/fő-től

A megadott ár az AIDA CRUISES hajótársaság 2020/21-es nyomtatott katalógusa alapján került meghatározásra, AIDA Vario kabinra vonatkozik. Az ár a szabad helyek és szezonalitás függvényében változhat! Kérjen árajánlatot az időpont megjelölésével és a választott kabinkategória feltüntetésével. A CHEMOL TRAVEL az AIDA CRUISES hajótársaság hivatalos viszonteladói partnere.