Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok

Hajóút ajánlataink


MSC MAGNIFICA tengeri hajóútKépek
 

Hajóút részletes programleírás

 
Ajánlat leírás
Venice (Italy), Bari (Italy), Katakolon (Greece), Santorini (Greece), Piraeus (Greece), Corfu (Greece), Kotor (Montenegro), Venice (Italy)
 

MSC MAGNIFICA

Az MSC Magnifica két világ határán varázslatosan ötvözi a Musica-osztályú hajók gazdag változatosságát a Fantasia-osztályú zászlóshajók fényűzésével. A hagyományos hajókészítő mesterséget a formabontó tervezési és design megoldásokkal kombináló fedélzeten 5 különböző gasztronómiai világ ízeit kínáló étterem várja, melyek a világ legjobb konyháit hozzák el Önnek. A tucatnyi hangulatos bár pedig mindig jó alkalmat nyújt egy laza kikapcsolódásra... A gyerekek és tinédzserek számára különböző témájú klubok nyújtanak feledhetetlen perceket, órákat. A hajó díjnyertes MSC Aurea Spa kínálata a hagyományos bali masszázsokat és a legmodernebb szépészeti kezeléseket is kínálja azoknak, akik testi-lelki felüdülést keresnek. Frissüljön fel a török fürdőben, szaunában, tartsa magát formában a fitnesz központban vagy a thalasso terápiás szobában - vagy csak kapcsolódjon ki az őrült hétköznapi rohanásból a relax teremben! A szórakozási lehetőségek tárháza nem kevésbé impozáns. A zöld környezetbe ültetett nyitott medencék, 4 örvénymedence, szolárium és a csillagfényes beltéri medence garantálja, hogy a tengeren járva sem kell egy pillanatra sem lemondania a vizes örömökről. A sportkomplexumban tenisz, minigolf, bowling, billiárd, ultramodern edzőterem és a hajót megkerülő futópálya várja a testmozgásra vágyókat. A fedélzeten minden perc a felhőtlen kikapcsolódásé. A szórakozás akkor sem ér véget, amikor az aranyló Nap aláhanyatlik a horizont mögött: a látványos kaszinó, a panorámás diszkó, 4D mozi, kávézók, szivarterem és az 1200 férőhelyes színház végeérhetetlen programkínálata kora hajnalig ébren tarthatja. Ha egy csöndesebb, meghittebb estére vágyik, akkor barangoljon a fedélzet romantikus zugaiban, igyon meg egy fantasztikus koktélt a csillagok fényében - és élvezze, ahogy az óceánjáró suhan a tenger habjain. Az MSC Magnifica olyan utazást kínál, ami méltó a hajó nevéhez: minden pillanat emlékezetesen nagyszerű lesz!

*Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Kikötő Érkezés Indulás
vasárnap Venice, Italy - 17:30
hétfő Bari, Italy 11:00 17:00
kedd Katakolon, Greece 11:00 17:00
szerda Santorini, Greece 08:00 17:00
csütörtök Piraeus, Greece 07:30 16:30
pétek Corfù, Greece 12:30 18:30
szombat Kotor, Montenegro 07:00 13:00
vasárnap Venice, Italy 09:30 -
Időpont: több időpontban
Időtartam: utazással együtt 8nap/7éj
Hajó: MSC MAGNIFICA
Utazás: egyénileg
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón*
Szoba szolgáltatások
 

Elérhető dátumok és kabinkategóriák

 
Szolgáltatások

  

Induló ár: 489 EUR/fő-től

A megadott ár az MSC CRUISES hajótársaság 2020/21-es nyomtatott katalógusa alapján került meghatározásra, belső Bella kabinra vonatkozik. Az ár a szabad helyek és szezonalitás függvényében változhat! Kérjen árajánlatot az időpont megjelölésével és a választott kabinkategória feltüntetésével. A CHEMOL TRAVEL az MSC CRUISES hajótársaság hivatalos viszonteladói partnere.