Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok

Hajóút ajánlataink


MSC SEASIDE tengeri hajóútKépek
 

Hajóút részletes programleírás

 
Ajánlat leírás
Miami (United States), Ocho Rios (Jamaica), George Town (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Costa Maya (Mexico), Miami (United States)
 

MSC Seaside

Az MSC Seaside forradalmian új építészeti és a legkorszerűbb technológiai újításokkal halad a hajózás új generációja felé. Az MSC Cruises legelső olyan hajója, amely az Egyesült Államokban lett felavatva és 2017 decemberétől kezdődően egész évben karibi útvonalon hajózik Miami kikötőjéből indulva. Az MSC Seaside világszinten is egyedülálló hajózási élményt jelent, ahol folyamatos összeköttetésben lehet a tengerrel, kapcsolódó belső és külső közösségi terekkel. Egy különleges sétány öleli körbe a 323 m hosszú hajót, vásárlási, étkezési és napozási lehetőségeket kínálva az utasoknak. A hajó hátulján található panorámalift lélegzetelállító kiállítást nyújt. Ezenfelül, az MSC Seaside kínálja az egyik legnagyobb és interaktív tengeri Aquaparkot. Az első hajó, amely slide boarding jellegű technológiával szórakoztatja majd a csúszdázni vágyókat kombinálva a csúszdázást és az interaktív játékokat. Ez az élvonalbeli vízi park technológia minden korosztály számára páratlan szórakozási lehetőséget nyújt.

**: Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Kikötő Érkezés Indulás
szo. Miami - 19:00
vas. tengeri nap - -
hét. Ocho Rios 09:00 17:00
kedd George Town 08:00 16:00
sze. Cozumel 10:00 18:00
csüt. Costa Maya 08:00 17:00
pén. tengeri nap - -
szo. Miami 07:00 -
Időpont: több időpontban
Időtartam: utazással együtt 8nap/7éj
Hajó: MSC Seaside
Utazás: egyénileg
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón**
Szoba szolgáltatások
 

Elérhető dátumok és kabinkategóriák

 
Szolgáltatások