Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok

Hajóút ajánlataink


MSC SINFONIA tengeri hajóútKépek
 

Hajóút részletes programleírás

 
Ajánlat leírás
Genoa (Italy), Marseille (France), Barcelona (Spain), Funchal (Portugal), Santa Cruz de Tenerife (Spain), Tangier (Morocco), Cartagena (Spain), Civitavecchia (Italy), Genoa (Italy)
 

MSC Sinfonia

Üdvözöljük a varázslatos összhang fedélzetén: a megújult MSC Sinfonia új kalandokat és lehetőségeket kínál, hogy élete legjobb tengeri utazásán vehessen részt! A tágas kabinok egy részéhez fantasztikus panorámát nyújtó erkély is tartonik. A büfék és éttermek kínálata és alapterülete is megnőtt, így még változatosabb gasztronómiai élményekben lehet része az utazás során. A legkisebbeket Chicco, LEGO és Namco szobák várják, a nagyobb korosztály pedig nem fogja tudni megunni a fedélzeti aquaparkot. A fedélzeten minden az Ön kényelmét és kikapcsolódását szolgálja. Ha igazi, testet-lelket felüdítő relaxációra vágyik, keresse fel az MSC Aurea Spa termeit, ahol a legprofibb masszőrök kezei alatt lazulhat el. A San Carlo színházak világot jelentő deszkáin a hagyományos színjáték a legmodernebb technológiával ötvöződik. Ha pedig zenés kikapcsolódásra vágyik, keresse fel a közel 320 m2-es diszkót, ahol mindig szól a muzsika és soha nem ér véget a tánc. Az MSC Sinfonia az a hajó, ami minden igényét kielégíti!

**: Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Kikötő Érkezés Indulás
kedd Genoa - 17:00
sze. Marseille 08:00 17:00
csüt. Barcelona 09:00 18:00
pén. tengeri nap - -
szo. tengeri nap - -
vas. Funchal 08:00 16:00
hét. Tenerife 09:00 16:00
kedd tengeri nap - -
sze. Tangier 08:00 14:00
csüt. Cartagena 09:00 18:00
pén. tengeri nap - -
szo. Civitavecchia 09:00 19:00
vas. Genoa 09:00 -
Időpont: több időpontban
Időtartam: utazással együtt 13nap/12éj
Hajó: MSC Sinfonia
Utazás: egyénileg
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón**
Szoba szolgáltatások
 

Elérhető dátumok és kabinkategóriák

 
Szolgáltatások