Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok

Hajóút ajánlataink


MSC VIRTUOSA tengeri hajóútKépek

 

Hajóút részletes programleírás

 
Ajánlat leírás
Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy), Civitavecchia (Italy), Palermo (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain)
 

MSC VIRTUOSA

Az MSC Virtuosa neve a virtuóz szóból származik, aminek jelentése, hogy valaki a zenében magasan képzett. A fedélzetek is ezzel összhangban hangszerekről lettek elnevezve. Ez az új tengerjáró hajó az MSC Cruises flotta egyik legnagyobb hajója lesz, az MSC Grandiosa leánytestvérével együtt. Az MSC Virtuosa fedélzeti szórakoztatásának egyik kiemelkedő pontja lesz a két vadonatúj Cirque du Soleil at Sea show, amely kizárólag az MSC Cruises vendégei számára készül. Az MSC Virtuosa, a bővülő digitális fejlesztéseknek köszönhetően, a legjobb élményt nyújtja, kiemelkedően az MSC for Me és a digitális utazás-asszisztens, Zoe vezetésével. Széles választékot kínálunk elegáns szállásokból, beleértve a családi kabinokat, a duplex lakosztályokat saját pezsgőfürdővel, és az erkélyes kabinokat, amelyek aránya a legmagasabb az összes hajó között. Szórakozás a tengeren egészen új szintre emelve. Élvezze az exkluzív világszínvonalú műsorokat olyan innovatív helyszíneken, mint a Carousel Lounge és a karaoke bár, komédia klub, TV stúdió és bár. A fiatalabb vendégek számára a szuper-vidámparkot és sportközpontot kínálunk napközbeni sport és játékok aktivitásokhoz, valamint parti és a tánc szórakozást az estékre. Az egész család szórakozhat az egyik legjobban megtervezett és legizgalmasabb tengeri vízi parkban. A fedélzeti térkép használata segítségére lesz, hogy kiválassza az ideális kabint. A térkép lehetővé teszi a helymeghatározást, a színek pedig jelölik a kabin kategóriát.

*Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Kikötő Érkezés Indulás
péntek Barcelona, Spain - 18:00
szombat Marseille, France 08:00 17:00
vasárnap Genoa, Italy 08:00 18:00
hétfő Civitavecchia, Italy 07:00 18:00
kedd Palermo, Italy 10:00 17:00
szerda Valletta, Malta 09:00 18:00
csütörtök Day at sea - -
péntek Barcelona, Spain 09:00 -
Időpont: több időpontban
Időtartam: utazással együtt 8nap/7éj
Hajó: MSC VIRTUOSA
Utazás: egyénileg
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón*
Szoba szolgáltatások
 

Elérhető kabinkategóriák és részvételi díjak


A részvételi díj tartalmazza: a kiutazás költségét a kikötőbe oda és visszaúton, elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón✪✪, magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendők: adók és illetékek, kötelező borravaló. Választható opciók: baleset- betegség- és poggyászbiztosítás, sztornó biztosítás, fakultatív programok*, italcsomagok. Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatás követően foglalhatók.

✪ A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
✪✪ Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, repülős utazás esetén a megadott légitársaság és menetrend tájékoztató jellegűek.
Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen.
 
Szolgáltatások

Induló ár: 399 EUR/fő-től

A megadott ár az MSC CRUISES hajótársaság 2020/21-es nyomtatott katalógusa alapján került meghatározásra, belső Bella kabinra vonatkozik. Az ár a szabad helyek és szezonalitás függvényében változhat! Kérjen árajánlatot az időpont megjelölésével és a választott kabinkategória feltüntetésével. A CHEMOL TRAVEL az MSC CRUISES hajótársaság hivatalos viszonteladói partnere.