Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok

Hajóút ajánlataink


„Görög varázslat” csoportos kelet-mediterrán hajóútKépek

 

Hajóút részletes programleírás

 
Ajánlat leírás
Milyen lesz az út?
Kirándulás sok-sok napfénnyel, vidámsággal és fantasztikusan szép mediterrán, tengerparti tájakkal. Élvezze egy kényelmes, modern tengerjáró minden kényelmét - az MSC Magnifica fedélzetén páratlan luxus várja. Olaszország, Görögország és a horvát partok színe-java kerül terítékre: látogasson el három mediterrán ország hat csodálatos városába egyetlen nyaralás alatt!

Milyen utazóknak ajánljuk?
Családi utazóknak és romantikus kirándulásra vágyó pároknak, életkortól függetlenül mindenki megtalálhatja számítását ezen a tengeri utazáson. Bátran ajánljuk olyan utasoknak, akik egy vidám és élménydús tengeri kirándulást néhány csodaszép mediterrán város felfedezésével is egybe kötnék. A kikötőkben feledhetetlen fakultatív programok várják - tartson velünk ezeken a kirándulásokon és fedezze fel a gyönyörű dél-olasz tájakat, pihenjen a legszebb görög, horvát tengerpartokon, vegyen részt egy páratlan fürdőzésen egy vulkánikus sziget partjainál!

Mire számíthat a hajón?
3 felnőttmedence, gyermekmedence, több spa fürdő és relax létesítmény mellett a fedélzeten több tucat szórakozási lehetőség közül válogathat. Finomabbnál finomabb falatokat kínáló éttermek és a hangulatos koktélozással csábító bárok mellett a díjnyertes MSC Aurea Spa közel 1200 m2-nyi alapterületén testet-lelket felfrissítő masszázsokat, személyre szabott fitnesz programokat és más lehetőségeket próbálhat ki. A kisebbeket tematikus játszószobák, a felnőtteket kaszinó, diszkó és különböző kulturális programok is (fotókiállítás, művészeti galéria, stb) várják.
 

1. nap - Indulás Budapestről Velencébe

A hajnali órákban Budapestről busszal indul a csoport Olaszországba. A velencei kikötőben már indulásra készen vár az MSC Magnifica! Érkezést követően check-in és a kabinok elfoglalása. A tengerjáró nem sokára felhúzza a horgonyt és dél felé veszi az irányt, miközben Ön már a tengernyi programlehetőséget élvezheti a fedélzeten!

2. nap - Bari, Alberobello

Rövid: Hangulatos városnéző kirándulás Alberobelloban* · Trulló házak és templom* · UNESCO Világörökség része* · Rövid városnéző kirándulás Bariban*

Leírás: Olaszország déli része egy külön világ, melyet Ön is felfedezhet fakultatív* kirándulásunkon! A program úticélja a világhírű Alberobello - de már út közben is érdemes a fényképezőgépeket előkészíteni: a busz a szemet gyönyörködtető pugliai vidéken kanyarog, a tenger és a hegyek csodaszép ölelésében...
Alberobello jellegzetes trullóiról ismert világszerte - ezek hengeres vagy négyszögletes alaprajzú épületek, süveges tetővel. Kizárólag kőből építették, mindenféle kötőanyag és fa tartószerkezet nélkül. A különleges hangulatú házikók egykor egy vaskezű grófot segítették az adócsalásban - ma pedig a világ távoli részeiről is eljönnek megcsodálni azokat. Hasonlóan egyedi stílusban épült St. Antonio templomot is felkeresik a kirándulók. A páratlan környéken szabadon barangolhat - a trullók egy része lakóház, de több ilyen épületben boltokat, éttermeket, kávézókat találhat. A kirándulás végén a busz hasonlóan gyönyörű útvonalon visz vissza a kikötőbe, mint amelyen oda érkezett. Amennyiben az időbeosztás engedi, a csoport Bariban rövid, buszos városnéző kiránduláson is részt vesz.

Fontos megjegyzés: a kiránduláson mozgásukban korlátozott utasaink nem vehetnek részt.

3. nap - Tengeren

Az első nap megtettnél mintegy kétszer nagyobb út áll az MSC Magnifica előtt: a hajó úticélja már a görög szigetvilág! Ezen a napon a tengerjáró nem köt ki, így ön az egész napot a hajó csodálatos programkínálatának feltérképezésével töltheti. Kezdje a napot egy finom reggelivel, majd folytassa a kulináris élvezeteket a tucatnyi bár egyikében. Ha már feltöltődött és készen áll a napra: irány a medencék, de benézhet az a díjnyertes MSC Aurea Spa-ba is, ahol hagyományos bali masszázsokkal és a legmodernebb szépészeti kezelésekkel várják... Frissüljön fel a török fürdőben, szaunában, tartsa magát formában a fitnesz központban vagy a thalasso terápiás szobában!
A zöld környezetbe ültetett nyitott medencék, 4 örvénymedence, szolárium és a csillagfényes beltéri medence garantálja, hogy a tengeren járva sem kell egy pillanatra sem lemondania a vizes örömökről. A fedélzeten minden perc a felhőtlen kikapcsolódásé. A szórakozás akkor sem ér véget, amikor a Nap alábukik a horizont mögé: a kaszinó neonfényei, a panorámás diszkó, 4D mozi, kávézók, szivarterem és az 1200 férőhelyes színház: csak egy dolgot lehetetlen - unatkozni!
 

4. nap - Szantorini

Rövid: Vulkánnézőben Nea Kamenin* · Nea Kameni* · Palea Kameni*

Leírás: Tartson velünk egy feledhetetlen kirándulásra, melyen akár egy vulkáni eredetű sziget melegvizes forrásánál is megmártózhat! A fakultatív* program a Santorini-öbölből kihajózva egy aprócska, lakatlan szigetre visz. A Nea Kamenin álló vulkánt sétálva fedezik fel a részt vevők. Innen Palea Kamenire hajóznak tovább, ahol a csoport tagjai nagyjából fél óráig szabadon úszhatnak a meleg, kénes vízben. (Az öbölben feltörő kb. 40 fokos forrásvizet rozsdavörösre festi a benne oldódó ásványi anyagok.) Majd visszatérés a kikötőbe.

Megjegyzés: a program kedvezőtlen időjárási feltételek esetén elmarad. Palea Kameninél a hajó helyzetétől függően elképzelhető, hogy kisebb szakaszon tengerben kell úszni, mielőtt a meleg forrást elérik. A kiránduláson csak úszni tudó vendégeink vehetnek részt. A kiránduláson mozgásukban korlátozott, valamint szívproblémákkal és asztmával küzdő vendégeink nem vehetnek részt.

5. Nap - Chania

Rövid: A paradicsom meghódítása: Cabana Mare beach resort*

Leírás: Pihenés paradicsomi környezetben - ez vár Önre, ha részt vesz a fakultatív* programon. Csábítóan hangzik? Az is! A kirándulók Chania talán legszebb és leghíresebb tengerparti szakaszára utaznak, ahol hosszú, homokos part és számtalan programlehetőség várja. Bárok, hangulatos tavernák mellett kényelmesen kikapcsolódhat - de ha szeretné, az egész napot egy nyugágyon töltheti a háborítatlan napsütésben, vagy kellemes habokban megmártózva... A tengerparti bárokban finom koktélokat ihat. A hajóra való visszatérés előtt némi szabadidős program keretében Chania városát is bebarangolhatja...

Megjegyzés: a program az időjárás függvényében törlésre kerülhet.

6. nap - Korfu

Rövid: Sisi királyné palotájának felfedezése* · Korfu* · Achilleion-palota*

Leírás: Korfu - a legendás görög sziget, amely az antik hős, Odüsszeusz bolyongásainak utolsó állomása volt. A mitikus táj nem csak az itt élők, de az osztrákok és magyarok szeretett Sisi királynőjének szívét is meghódította. Fakultatív* kirándulásunkon a résztvevők a tragikus sorsú Sisi gazdagon dekorált palotáját kereshetik fel, ami a tengerre néző kertjével együtt feledhetetlen látványt nyújt! A palota köré ültetett kertet szebbnél szebb szobrokkal ékesítették, melyek közül a legértékesebb a „Haldokló Akhilleusz”. A kikötőbe való visszatérés előtt rövid szabadprogram Korfu városában.

Fontos információ: a kiránduláson kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt.

7. nap - Dubrovnik

Rövid: Katamarános kirándulás Dubrovnik környékén, pihenés a Lapad-öbölben* · Történelmi negyed, városfal, Lovrijenac-erőd, Lokrum sziget megtekintése a hajóról* · Pihenés a Lapad-öbölnél*

Leírás: Fantasztikus tengeri és városi panoráma valamint egy kellemes tengerparti lazítás vár Önre ezen a fakultatív* kiránduláson. A kirándulók az MSC Magnificát katamaránra cserélik, hogy Dubrovnikról álomszép képet kapjanak a tengerről. A luxushajó elhalad a város történelmi negyede mellett (UNESCO Világörökség része), az útvonal érinti a régi városfalat, a közel ezer éves Lovrijenac erődöt és a Lokrum szigetet is. Nem érdemes a fényképezőgépeket eldugva tartani! Az utazás a Lapad öbölnél ér véget, ahol a nap hátralevő részében kellemes kikapcsolódás várja. Úszhat a hűs habokban, sétálhat a tengerparton. A kirándulás végén visszatérés a tengerjáróra.

Megjegyzés: a program az időjárás függvényében törlésre kerülhet. A kiránduláson kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt. A kiránduláson kérjük kényelmes, könnyű ruhát viseljen (alatta fürdőruhával), és ne felejtse a hajón a sapkáját és magas faktorszámú naptejet sem!

8. nap - Velence

Az utazás utolsó napján a hajó Velencében köt ki, a kiszállás után a csoport ismét buszra száll: irány Budapest! Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is életre szóló élményekkel gazdagabban tér majd vissza a magyar fővárosba. Bízunk abban, hogy ez a varázslatos mediterrán barangolás hamarosan egy újabb utazásra csábítja majd, és ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a Chemol Travel utazói körében köszönthetjük!

*: A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**: Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.


A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.
 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Kikötő Érkezés Indulás
21/8/2020 Venice, Italy - 17:00
22/8/2020 Bari, Italy 14:00 20:00
23/8/2020 Day at sea - -
24/8/2020 Santorini, Greece 07:00 19:00
25/8/2020 Chania, Greece 07:00 17:00
26/8/2020 Corfù, Greece 12:00 19:00
27/8/2020 Dubrovnik, Croatia 07:00 13:30
28/8/2020 Venice, Italy 09:00 -
Időpont: 2020. augusztus 21-28.
Időtartam: utazással együtt 8nap/7éj
Hajó: MSC MAGNIFICA
Utazás: busz + hajó
Felszállási pontok: Mercure Budapest Castle Hill, Shell kút Székesfehérvár M7, Nagykanizsa Tesco parkoló
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón**
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető
Min. létszám: 20 fő
Szoba szolgáltatások
 

Elérhető kabinkategóriák és részvételi díjak


A részvételi díj tartalmazza: a kiutazás költségét a kikötőbe oda és visszaúton, elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón✪✪, magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendők: adók és illetékek, kötelező borravaló. Választható opciók: baleset- betegség- és poggyászbiztosítás, sztornó biztosítás, fakultatív programok*, italcsomagok. Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatás követően foglalhatók.

✪ A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
✪✪ Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, repülős utazás esetén a megadott légitársaság és menetrend tájékoztató jellegűek.
Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen.
 
Szolgáltatások