Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok

Hajóút ajánlataink


„Karibi különlegességek” - MSC POESIA csoportos tengeri hajóútKépek

 

Hajóút részletes programleírás

 
Ajánlat leírás
Miért érdemes ezt az utat választani?
Kiscsoportos út (max 25 fő/csoport) ✪ Egy hét a Karib-tengeren, barangolás a legszebb karibi városokban és a fantasztikus szigetek gyönyörű környezetében  ✪ Utazás repülővel ✪ Meglepetés koktélparti a fedélzeten, ajándékok útközben ✪ Előfoglalási kedvezmény és törzsutasaink számára további extra kedvezmények

Milyen lesz az út?
A januári fagyok helyett karibi tenger, napsütés és finom, homokos tengerpartok? Ki tudna ilyen csábításnak ellenállni? Foglalja le időben helyét és készüljön élete legjobb útjára: csodálatos szigetek, fehér, homokos tengerpartok, búvárkodás vagy sznorkellezés, kirándulás a buján zöldellő tájakon és kalandozás a gyarmatkori városok utcáin - életre szóló emlékek várják a Föld túlsó szegletében!
Megjegyzés: a kikötőkben elérhető, fakultatív programok, kirándulások jelenleg egyeztetés alatt vannak. A programleírásban most egy általános bemutatót talál a városokról. (A hajó utasai természetesen nem csak a fakultatív programokon vehetnek részt, hanem önállóan is bebarangolhatják a kikötővárosokat, ám ebben az esetben pontosan kell visszaérni a hajóinduláshoz!)

Milyen utazóknak ajánljuk?
Ezen az utazáson mindenki jól fogja érezni magát, aki szereti a napsütést és a tengerparti panorámát. Bátran ajánljuk minden korosztály számára: családdal utazók számára épp úgy tökéletes, mint azoknak, akik csak szeretnének egy kicsit hosszabb időt eltölteni Európa tengerein...

Mire számíthat a hajón?
Mindenek előtt egy fergeteges meglepetés koktél partira: ezzel üdvözöljük a csoporttal utazókat az MSC Poesia fedélzetén! A lenyűgöző tengerjáró az MSC flotta egyik büszkesége, amely a cég legnemesebb tradícióit kínálja. Fedélzetén ötvöződik egymással a mediterrán vendégszeretet és kultúra, életre keltve a tengeri hajóutak klasszikus hagyományait. A fedélzetre lépve fedezze fel a kényelem teljesen új szintjeit. A Zen Gardenben lágyan csobogó vízeséstől a japán Sushi báron át a ragyogó MSC Aurea Spa wellness központig minden az Ön felhőtlen kikapcsolódását szolgálja.
A családdal utazók számára jó hír, hogy gyerekeket és tinédzsereket korosztályok szerint külön klubok és zsúrok és szórakozási lehetőségek várják: a játékteremtől a tinidiszkóig. Akár arra is van lehetőség, hogy a szülők gondos felügyelőkre bízzák csemetéiket, míg egyik vagy másik programot felfedezik. De a medencekínálat is bőséges: 3 uszoda, 4 örvénymedence és egy hatalmas medenceparti mozivászon várja azokat, akik a tengereket járva nem szívesen mondanának le a tengervíz élvezetéről.
 

1. nap

Tengerre fel! Első nap a csoport Budapestről menetrendszerinti járatokkal indul a karibi térségbe. Érkezés után transzfer a szállodába, ahol kipihenheti a repülés fáradalmait.

2. nap - MSC Poesia

Az MSC Poesia csak az esti órákban indul a kikötőből, így néhány órát még bolyonghat ebben a csodálatos városban, mely gazdag történelmi múltra tekinthet vissza. Fort de France gyönyörű természeti adottságait mindenképp érdemes felfedezni és egy-két fotón megörökíteni - de ne hagyja ki a páratlan rum párlatokat sem! A délutáni órákban transzfer a kikötőbe, ahol már indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC Poesia. Check-in után a választott kabinok elfoglalása, az esti órákban a hajó felhúzza a horgonyt.

3. nap - Pointe-a-Pitre, Guadeloupe

!A fakultatív program később lesz elérhető!
Gyönyörű természet, zöldellő kertek és hívogató lakatlan szigetek - mi már kell még egy tökéletes pihenéshez? A karibi-térség déli gyöngyszemét a helybéli lakosok „Karukera” néven emlegetik: a gyönyörű vizek szigete. Érdemes órákat eltölteni a tengerparton, ahol hajós kirándulásokra fizethet be, felfedezheti a tengerek élővilágát sznorkelezéssel vagy búvárkodással is. Pointe-a-Pitre egy hamisítatlan karibi városka, ahol mindenképp érdemes egy-két helyi fogást megkóstolni: a konyha francia, afrikai, indiai és kelet-ázsiai vonásokat is tükröz.

4. nap - Road Town, Virgin Islands

!A fakultatív program később lesz elérhető!
Kalózok nyomán! A Virgin Islands-hez tartozó legnagyobb sziget, Tortola partjainál kikötve azonnal érhető: miért választották lakóhelyül a környéket a rettegett brit és holland kalózok egykor... A rejtett öblökkel tagolt, gyönyörű homokos tengerpart, a buja zöld hegyek látvány önmagában is lélekemelő és relaxáló. A sziget legnagyobb városa, Road Town épületein a mai napig érezhető az egykori gyarmatosítók befolyása. A főváros legfontosabb útját, Main Streeten hangulatos butikok, kávézók és éttermek mellett olyan történelmi épületek állnak, mint a Britannic Hall, a Szent György anglikán templom vagy a Népművészeti Múzeum.

5. nap - Philipsburg, St. Maarten

!A fakultatív program később lesz elérhető!
Egy sziget - két nemzet. Sokak szerint a karibi térség legszebb panorámájával büszkélkedő St Maarten a világ egyik legkisebb, lakott szigete - melyen rögtön két nemzet is osztozik. Az északi terület francia, a déli holland irányítás alatt áll. A sziget egy igazi olvasztótégely, ahol 47 különböző nemzetiséghez tartozó ember él. A környék erősen támaszkodik a turizmusra: több száz étterem vár a legkülönbözőbb ízekkel. Az MSC Poesia a holland részen köt ki (Philipsburg), de a sziget aprócska méretei miatt szinte minden karnyújtásnyi távolságra van. Fedezze fel, hogyan élnek együtt tucatnyi kultúrához tartozó emberek, és milyen varázslatos világot teremtettek itt.

6. nap - Roseau, Dominica

!A fakultatív program később lesz elérhető!
A természet lágy ölén. Roseau, Dominica vonzó fővárosa, akár az egészet bebarangolhatja gyalogszerrel is... A közel 500 éve francia helyőrségként alapított település egészen kivételes természeti adottságokkal rendelkezik: a Karib-tengerhez közel zöldellő botanikus kertek pompáznak, az utcákon pedig a gyarmatkori építészet legszebb remekeivel találkozhat. A Szent Patrik templom lenyűgöző épületét mindenképp érdemes felkeresni. Roseau környékén számtalan termálvizes forrást találni, de tucatnyi folyót és vízesést is. Ha kedve tartja, a város környékén mindenképpen megéri egy kirándulást tenni!

7. nap - Basseterre, St Kitts & Nevis

!A fakultatív program később lesz elérhető!
Ezek a szigetek már mintegy 200 éve vonzzák a különleges élményre vágyó turistákat a Föld minden részéről, az európai nemesek a 19. század végétől előszeretettel választották pihenésük helyéül ezeket a vulkáni eredetű szigeteket. Basseterre-t a francia gyarmatosítók alapították 1625-ben, majd az angolok tették meg a sziget fővárosává, amikor egy bő évszázaddal később meghódították azt. Érdekesség, hogy a sziget csak viszonylag későn, 1983-ban kiáltotta ki függetlenségét, egészen addig brit fennhatóság alatt állt. A környék nem csak történelmi érdekességekben gazdag, de lenyűgöző természeti adottságokkal is rendelkezik. Egy hosszú séta a tengerparton, egy néhány órás kirándulás a gyönyörű, buja zöld környezetben: igazi relax program a legjavából!

8. nap - St. John's, Antigua és Barbuda

!A fakultatív program később lesz elérhető!
Isten hozta ezen a gyönyörű szigeten, ahol a helyiek mondása szerint az év minden napjára jut egy tengerpart... A több száz tengerpart és strand között van híres és eldugott, van, amelyik vulkáni kráterben fekszik. St John’s Antigua és Barbuda fővárosa, ahol vibrálóan színes házikók állnak – vannak köztük, melyeket még a brit gyarmati időszakban építettek. Fedezze fel a Szent János katedrális gyönyörű, fehér tornyait vagy a Fort James és Barrington erődöket. A városban a legismertebb luxus márkák butikjai sorakoznak - csábuljon el egy kis shoppingolásra!

9. nap - Fort de France, Martinique

Az MSC Poesia a reggeli órákban köt ki Martinique partjainál. A kabinok elhagyását követően a csoport menetrendszerinti járatokkal indul vissza a magyar fővárosba.

10. nap - Budapest

A csoport visszaérkezik Budapestre. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is életre szólóélményekkel gazdagabban tér majd vissza a magyar fővárosba. Bízunk abban, hogy ez a varázslatos karibi barangolás hamarosan egy újabb utazásra csábítja majd, és ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a Chemol Travel utazói körében köszönthetjük!

 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Kikötő Érkezés Indulás
30/1/2021 Fort de France, Martinique - 23:00
31/1/2021 Pointe-a-Pitre, Guadeloupe 08:00 19:00
1/2/2021 Road Town, Virgin Islands, Bri 10:00 19:00
2/2/2021 Philipsburg, St. Maarten 08:00 19:00
3/2/2021 Roseau, Dominica 09:00 19:00
4/2/2021 Basseterre, St Kitts & Nevis 09:00 19:00
5/2/2021 St. John's, Antigua and Barbuda 08:00 18:00
6/2/2021 Fort de France, Martinique 08:00 -
Időpont: 2021. január 29. - február 7.
Időtartam: utazással együtt 10nap/8éj
Hajó: MSC POESIA
Utazás: Budapestről repülővel
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón**
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető
Csoport min. létszám: 20 fő
Kirándulások min. létszám: 10 fő
Szoba szolgáltatások
 

Elérhető kabinkategóriák és részvételi díjak


A részvételi díj tartalmazza: a kiutazás költségét a kikötőbe oda és visszaúton, elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón✪✪, magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendők: adók és illetékek, kötelező borravaló. Választható opciók: baleset- betegség- és poggyászbiztosítás, sztornó biztosítás, fakultatív programok*, italcsomagok. Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatás követően foglalhatók.

✪ A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
✪✪ Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, repülős utazás esetén a megadott légitársaság és menetrend tájékoztató jellegűek.
Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen.
 
Szolgáltatások

Belső Bella kabin

1 351 €/fő -től előfoglalásban [lekérésre]


Belső Fantastica kabin

1 419 € helyett előfoglalásban: 1 369 €/fő-től

  

Ablakos Bella kabin

1 406 €/fő -től előfoglalásban [lekérésre]


Ablakos Fantastica kabin

1 512 € helyett előfoglalásban: 1 462 €/fő-től

 

Balkonos Bella kabin

1 526 €/fő -től előfoglalásban [lekérésre]


Balkonos Fantastica kabin

1 631 € helyett előfoglalásban: 1 581 €/fő-től

 

Lakosztály

1 996 €/fő -től előfoglalásban [lekérésre]

✪ Kétszemélyes ágy, amely átalakítható két egyszemélyes ággyal (kérésre)
✪ Légkondicionálás, nagy gardrób, fürdőkáddal ellátott fürdőszoba, interaktív TV, telefon, wifi kapcsolat elérhető (térítés ellenében), minibár és széf
✪ Kabin kb. 23 négyzetméter erkéllyel