Costa Crociere és a Flixbus együttműködés


Costa Cruises

Costa Crociere és a Flixbus együttműködés

 

 
A Costa Crociere és a Flixbus együttműködése új lehetőséget teremt a tengeri utazóknak a kikötők elérésére

2000 európai várost köt össze a FlixBus - a Costa Cruises utasai számára a kikötők könnyebb elérését jelenti az együttműködés. A Costa Cruises és a FlixBus új szerződést kötött, melynek értelmében a hajós cég utasai számára újabb lehetőség nyílt meg a kikötők megközelítésére.

A Costa utasai számára ez egy megfizethető, rugalmas és fenntartható szolgáltatást jelent a kikötők elérésére valamint az utazás végén a hazatérésre. Az ajánlatban 2000-nél is több város szerepel - nem csak a fővárosok és nagyobb települések - és a Costa hajók által érintett több kikötőt is magukban foglalnak. 10 olasz (Bari, Catania, Civitavecchia, Genova, La Spezia, Nápoly, Palermo, Savona, Trieszt, és Velence) valamint további 10 európai kikötő (Amsterdam, Barcelona, Bremenhaven, Koppenhága, Hamburg, Kiel, Marseille, Rostock (Warnemunde), Stockholm, Valencia) is szerepel a cég desztinációi között.

Az elmúlt években a FlixBus a legkiterjedtebb hálózatot hozta létre európai városok között, nap mint nap 350 ezernél is több csatlakozást kínál, összesen 30 országban. A most elstartolt együttműködésnek köszönhetően a Costa Cruises megsokszorozta azokat a városokat, ahol elérhető a cég „otthontól a hajóig” szolgáltatása - egy új, gazdaságos és fenntartható megoldás révén. Az autóval nem rendelkező utasok valamint azok számára is elérhető a kikötők kényelmes megközelítése, akik nem szeretnének autóval érkezni a tengeri utazásra.

A Costa Cruises utasai gyorsan és egyszerűen foglalhatnak FlixBus jegyet az utazási irodákon keresztül.

Mario Alovisi, a Costa Cruises alelnöke az együttműködés kapcsán így fogalmazott: „Izgatottan várjuk a közös munka eredményeit - az ilyen fajta együttműködés teljesen egyedülálló a mi iparágunkban, és még többek számára teszi a Costa nyaralásokat hozzáférhetővé. Számunkra fontos, hogy a vendégeink kényelmes, fenntartható, okos szolgáltatásokat kapjanak az utazásuk során.”

„Az európai utasok közül mind többen választják a közösségi közlekedést, amelynek környezeti és társadalmi előnyei nyilvánvalóak. A FlixBus üzemeltetőjeként mindig is fenntartható közlekedésben gondolkodtunk, és örömünkre szolgál, hogy partnerek lehetünk egy ilyen változásban. A Costa Cruises és a FlixBus egyaránt elkötelezett az utasok kényelme és a környezet védelme mellett” - mondta Andrea Incondi, a FlixBus olaszországi ügyvezetője.

A FlixBus

A FlixBus egy viszonylag fiatal, gyorsan növekvő vállalkozás. 2013 óta nyújt utazási lehetőséget kényelmes, zöld és megfizethető módon. A fejlett tervezésnek és high-tech megoldásoknak köszönhetően a FlixBus kiterjedt hálózatot hozott létre Európán belül, naponta 30 ország 2000 célállomása között 350 ezernél is több kapcsolatot fenntartva. A céget Németországban alapították, már a kezdetektől ötvözték a minőséget és tapasztalatot a helyi kisvállalkozások támogatásával. A cégnek jelenleg Milánóban, Münchenben, Berlinben, Párizsban, Zágrábban, Stockholmban, Amsterdamban, Aarhusban, Prágában, Budapesten, Los Angelesben, Madridban, Bukaresten, Varsóban, Brüsszelben, New Yorkban, Moszkvában, Kijevben és Belgrádban vannak irodái. A FlixBus csapata felelős a hálózat tervezéséért, a vevőszolgálatért, minőség ellenőrzésért, marketingért és értékesítésért, valamint az üzleti és technológiai fejlődés biztosításáért. A társult buszos vállalkozások - melyek között számos családi vállalkozás is található - a szolgáltatás működtetését valamint zöld buszok üzemeltetését vállalják. A járművek mindegyikét az elérhető legmagasabb kényelmi szolgáltatásokkal szerelik fel a kényelem és biztonság érdekében.

A Costa Cruises

A Costa Cruises egy olasz cég, amely a világ legnagyobb tengeri hajózási csoportjának, a Carnival Corporation & Plc-nek a tagja. A cég hajói már több, mint 70 éve jelentenek barátságos, mediterrán-jellegű vakációt a világ minden részéről érkező kirándulóknak - fantasztikus ételekkel, válogatott borokkal, egyedülálló vásárlási lehetőségekkel, melyekben a leghíresebb olasz márkák is megtalálhatóak. Jelenleg a Costa 14 tengerjáró hajót üzemeltet, melyek mindegyike olasz zászló alatt szeli a tengereket. 2019 és 2021 között áll szolgálatba a két legmodernebb hajó, a Costa Smeralda és a Costa Toscana, melyek ąz LNG meghajtásnak (a világ legtisztább fosszilis üzemanyagának) köszönhetően igazi környezeti innovációval szolgálnak. A Costa az olasz kiválóságot jelenti, utasait a cég az elvárásaikat is meghaladó módon szolgálja ki - hogy minden egyes nap felejthetetlen és egyedi vakációs élményt biztosítson. Ebben világszerte mintegy 19 ezer alkalmazottja vesz részt, akik 140 különböző útvonalon, 250 úticélt érintő tengeri hajós utazáson dolgoznak.