Costa hajóutak · Chemol Travel hajóutak


Costa hajóutak

Egyéni és csoportos Costa tengeri hajóút ajánlatok

 
A Costa Cruises hosszú történetét leginkább az utazásaink legfontosabb pillanatainak képei tudnák visszaadni.

A múltból ívelve a jelen felé szeretnénk bemutatni, hogyan fejlődött cégünk a világ egyik vezető luxushajó társaságává, felidézve azokat a emlékeket, amelyek idáig vezetnek.

Élvezze a videót, vagy böngésszen a képek között és merüljön el Costa Cruises történetében.

Köszönettel tartozunk a Costa család (Genova, Olaszország) történelmi archívumáért, és köszönjük Paolo Piccione munkáját a tartalom-feldolgozásért.

 

Az Olaszország-i székhelyű Costa Cruises mediterrán ihletésű formatervezésével és ünnepi hangulatú atmoszférájával különbözteti meg magát más európai hajótársaságoktól. A Costa hajói számos európai kikötőből indulnak, valamint az USA-ból, mint pl.Fort Lauderdale és Florida, hogy az utasokat a Karib-térségbe, Ázsiába, Európába, Dél-Amerikába és Afrikába utaztassák. Az utazás időtartamát tekintve az útvonalakon minimum 2 éjszakás rövid és maximum 112 éjszakás hosszú körút közötti széles skálából választhatnak. A Costa Cruises kirándulásokat is kínál, felár ellenében, például vallási helyszíni túrákat Phuket-en (Thaiföld) vagy búvárkodást Cozumelben (Mexikó). A Costa nagyon sok különféle utazási élményt kínál. Néhány hajó hangulatos, nyugodt légkört teremt, ahol a pihenés a fő cél, míg mások zsúfoltabbak és akciódús programokat kínálnak az útvonalon. A Costa Cruises-nál körülbelül három utasra jut egy fő személyzet és minden eszközzel törekszik arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson. Kedvező árfekvésű kabinok is könnyen megtalálhatók a Costa flottáján belül - ez egy fő vonzerő az utasaink véleménye szerint. Amíg tengeren vagyunk élvezheti a fedélzet sokszínű kínálatát: kaszinókat, üzleteket, fitnesztermet, a medencéket, kulináris eseményeket vagy akár táncórákat. Miután megéhezett, az étvágyát csillapíthatja a hajó egyik fő éttermében, vagy élvezze az „all-you-can-eat” büfé kínálatát. Ha emlékezetesebb kulináris élményt keres, fontolja meg az étkezést a speciális éttermek egyikében.
 
Costa egyéni hajóutak
Costa kabin kategóriák
Costa italcsomagok
Costaclub