Csoportos tengeri hajóút ajánlatkérés

 

Hajóút megnevezése

Személyes adatok megadása


„Tavaszi kikapcsolódás” csoportos mediterrán hajóút

 
Képek
Időpont és csomag kijelölése


Változatos programok, fantasztikus napsütés és friss tengeri levegő - nem véletlenül lett világszerte az egyik legnépszerűbb nyaralási forma a tengeri hajósutak. A hajózás szerelmeseinek nem kell bemutatni ezt a varázslatos világot, ahol minden nap egy új város vagy ország vár felfedezésre, és ahol a tengereket szelve is hajnalba nyúló programok várnak...

A Chemol Travel kínálatában most megújultak a programok, melyek még gazdagabb élményekkel és még nagyobb kényelemmel várják a törzsutasokat - és azokat is, akik első tengeri útjukra készülnek!

Éljen kedvezményeinkkel: a hajós társaságok törzsutasai (MSC Voyager esetében legalább Classic, COSTA Club esetében legalább Aquamarina szint) további 5% kedvezményre jogosultak - a foglalás időpontjától függetlenül! A törzsutas kedvezmény a részvételi díjnak az illleték nélküli részéből jár. Keresse munkatársainkat, akik örömmel tájékoztatják Önt a részletekről.

Ne hagyja ki a kedvező széljárást: ✪ legjobb hajósutak ✪ pazar nyaralás ✪ elérhető árak ✪ egy helyen a Chemol Travel kínálatában!


Első utas adatai
Családnév
Keresztnév
Születési dátum
Törzsutaskártya száma
Második utas adatai
Családnév
Keresztnév
Születési dátum
Törzsutaskártya száma
Kapcsolattartó adatok
Név
Email
Telefon
Megjegyzés
Beküld