Partnerségre lépett az MSC Cruises és a Qatar Airways


Qatar Airways

Partnerségre lépett az MSC Cruises és a Qatar Airways

 


 

Az ötcsillagos Qatar Airways légitársaság  a jövőben zökkenőmentes „Repülő és tengerjáró” élményt nyújt
•    Az új, 14 napos Öbölbeli út Dohából indul (Katar), amely új megállót jelent
•    Az újonnan induló MSC Bellissima a telet az Öbölben tölti
•    Az MSC Cruises, a világ legnagyobb, magán kézben levő tengeri utakat kínáló társasága, amely Európában, Dél-Amerikában, Dél-Afrikában és az Öbölben piacvezető, bejelentette, hogy új, kibővített, kéthetes utakat indít az Öbölben a legújabb zászlóshajójával, az MSC Bellissimával a 2019/20-as szezon telén. Az utak Dohából (Katar) indulnak. Az első körút november 28-án indul.

Gianni Onorato, az MSC Cruises vezérigazgatója úgy fogalmazott: „Elkötelezettek vagyunk kínálatunk folyamatos fejlesztése mellett, hogy utasaink számára a lehető legszélesebb választékot biztosíthassuk - ezért örömmel jelentjük be az új, 14 éjszakás tengeri utunkat, amely remekül kiegészíti a már eddig is gazdag, Öbölbeli kínálatunkat. Az új úttal együtt új beszállási pontot jelentünk be, Doha (Katar) immár a harmadik ilyen kikötő a régióban. Egyúttal örömmel jelentjük be partnerségünket a Qatar Airways-el, melynek köszönhetően a kikötő megközelítése sokkel kényelmesebb és egyszerűbb lett. Ezek az újdonságok segítenek abban, hogy utasaink tetszőleges igényét ki tudjuk elégíteni a soron következő téli, de napos szezonban, a mindig nagyon népszerű Öbölben”.

Az együttműködésnek köszönhetően az utasok Londonból, Bécsből, Rómából, Milánóból és Párizsból úgy tudnak repülni, hogy a kikötőbe való érkezésig minden gondot levesz a vállukról az ötcsillagos légitársaság. Dohába érkezve a vendégnek egy teljes napjuk lesz felfedezni ezt a csodálatos várost, mielőtt napnyugtakor a hajó felhúzza a horgonyt.

Katar, és fővárosa, Doha, a világ egyik leggyorsabban ütemben bővülő turisztikai látványossága, melyet a folyamatos fejlesztések, csodálatos programlehetőségek és változatos kínálat jellemez. A város, amely gazdag kulturális és történelmi örökségéről is ismert, ma már mintegy kétmillió turistát vonz évente. A Doha Corniche vízparti út, a családbarát Aqua Park Qatar, a Modern Művészetek Arab Múzeuma - vagy éppen „pusztán” a lenyűgöző tengerpart: nem vitás, hogy Doha helye a legjobb téli úticélok között van.

Az új, 14 éjszakás tengeri út során az utazók kilenc kikötőt érintenek, ahol gazdag programkínálat várja őket. Ezek között van:
•    Dubai - két éjszakás tartózkodás ebben a lenyűgöző, modern városban. A hajó 35 órát tölt a kikötőben, a vendégeknek bőségesen lesz idejük felfedezni a világ legmagasabb épületét, a csillogó boltokat és pezsgő éjszakai életet
•    Abu Dhabi: a modern turistacsalogató szenzációk és a világ legismertebb kulturális látványosságainak fantasztikus egyvelegét kínálja a város, ahol a látogatók felkereshetik többek között a Zajed sejk mecsetet, a Ferrari vidámparkot és a Yas Waterworld aquaparkot
•    Sir Bani Yas: sokak számára az Öbelbeli körutak egyik igazi fénypontja, egy sziget Abu Dhabi partjaihoz közel. A tengerparti oázis egész napos kikapcsolódásra várja az utazókat: napozás, úszás, vagy „csak” tengerparti séta - aki egyszer ide betette a lábát, az aligha akar innen elszabadulni!
•    Muscat, Omán: a Közel-Kelet egyik legősibb városa, ahol megannyi történelmi látványosság vár felfedezésre. Az utasok ellátogathatnak a halpiacra, a portugál erődhöz és a Muttrah Souk bazárba - mind-mind kihagyhatatlan úticél!
•    Kaszab, Omán: Az Emirátusok csúcsa - az ország legészakibb városa, melyet még a portugál gyarmatosítók alapítottak az 1600-as években. A környéken csodálatos kirándulások várnak Önre!
•    Bahrain: egy igazán egyedülálló szigetország, Katar közelében. A különleges erődökről ismert Kal’at al-Bahrain-t vétek lenne kihagyni!
Az MSC Cruises két hajóval vág neki az Öbölnek november és március között. Az MSC Lirica 11 éjszakás utakat kínál, valamint olyan 14 éjszakás programokat, melyek Indiát is érintik. Az MSC Bellissima hét éjszakás Öbölbeli kirándulásokat is kínál, melyek Dubaiból vagy Abu Dhabiból (Egyesült Arab Emirátusok) indul.
Az MSC Bellissima
Nevéhez hűen („a leggyönyörűbb”) a hajó lenyűgöző szolgáltatásokat kínál, köztük az innovatív MSC for Me technológiát, amely új szintekre emeli a fedélzeti élményt. A világ első személyes virtuális hajóút asszisztense, Zoé, egy hanggal vezérelhető mesterséges intelligencia-alapú eszköz, amely minden kabinban megtalálható. 12 étteremből válogathatnak és 20 bár áll az utazók rendelkezésére. A szórakozásról világszínvonalú programok gondoskodnak, köztük a Cirque du Soleil at Sea két vadonatúj show műsora, melyet a társaság kifejezetten az MSC Bellissimara tervezett - vagy kapcsolódjon ki a Grand Canyon témájú Aquaparkban, ami a családok és gyerekek oázisa.
A központi, 96 méter hosszú sétányt a 80 méteres LED dóm teszi teljessé A Galleria Bellissima az MSC Cruises legnagyobb shopping területe, de található itt speciality étterem és békés pihenő hely is. Éjszakánként a hajó új életre kel: zene, szórakozás és buli várja az utasokat. 19 fedélzet, 2244 kabin: ez a csodálatos óceánjáró csak Önre vár!