Chemol Travel akciós hajóutak | MSC Grandiosa


MSC Grandiosa

Isten hozta az MSC Grandiosa fedélzetén!

 
A sikeres testvér hajók mintájára építve, az MSC Grandiosa még több nyitott teret és számos izgalmas újítást kínál. A Cirque du soleil at Sea társulat két vadonatúj show műsort alkotott kizárólag az MSC Grandiosa közönsége számára, amelyeket egy high-tech lounge-ban, kulináris élményekkel párosítva élvezhetnek a vendégek. Ha pedig az Aurea élényeket választja, értékelni fogja a rugalmas étkezési lehetőségek kínálatát és a korlátlan italfogyasztás élményét akár külön étteremben.

Galleria
Ez a központi sétány tele van butikokkal, éttermekkel és kellemes boltokkal a vásárláshoz, az étkezéshez vagy akár a pihenéshez, társas érintkezéshez. Este pedig zenével, patikkal és szórakozással telik meg.

Atmoszféra medence
Körülbelül 10 négyzetméternyi medence parti terület vendégenként, amivel az MSC Grandiosa fedélzete nyújtja az egyik legkényelmesebb pihenést a tengeren. Gyönyörű világítás, óriási képernyő és atmoszférikus design teszi a fő medence területét még vonzóbbá a naplemente után.

MSC YACHT CLUB
Exkluzív élmény a kikapcsolódásra. Fedezzen fel egy hajót a hajón. A gazdag választék mellett egyaránt élvezheti az exkluzivitást és a privát nyugalmat. Egy privát klub luxusvilágát élvezheti, miközben az egész hajó nyújtotta számtalan kikapcsolódási és szórakozási lehetőség közül is kedvére választhat. Üdvözöli az MSC Yacht Club - az egyedülálló hajózási élmény!

MSC Aurea Spa
Az MSC Grandiosa MSC Aurea Spa egy fényűző Balinéz gyógyfürdő, amely relaxációs kezeléseket kínál a test és a lélek újjáélesztéséhez. Az MSC Aurea Spa komplett szolgáltatásaival - termálfürdő, szépségszalon és a köröm szalon - tetőtől talpig kényezteti Önt.
 

MSC Grandiosa tengeri hajóút ajánlatok


MSC Gym by Technogym®
A legmodernebb Technogym márkájú kardio- és erősítő gépekkel és berendezésekkel az MSC Grandiosa tornaterme innovatív fitnesz-órákat és edzés programokat kínál.