Már foglalhatóak az utak az MSC legújabb zászlóshajójának első útjára


MSC Grandiosa

Már foglalhatóak az utak az MSC legújabb zászlóshajójának első útjára

 


 
Az első két hétben kizárólag az MSC Voyagers Club tagok foglalhatnak.

Az MSC Grandiosa minden kikötőben eltölt egy éjszakát, hogy még több lehetősége legyen a történelmi célpontok felfedezésére a Hamburgból Genovába tartó első út alkalmával.

Az MSC Cruises, világ legnagyobb, magánkézben levő, svájci székhelyű tengeri utazási társasága piacvezető Európában, Dél-Amerikában, az Arab-öböl térségében és Dél-Afrikában is, bejelentette, hogy megkezdte az MSC Grandiosa első útjára szóló foglalások értékesítését. A hajó 2019. november 10-én indul Hamburgból a Földközi-tenger irányába. Az értékesítés most még kizárólag az MSC Voyagers Clug tagok számára érhető el. Az MSC Grandiosa jelenleg a Chantiers de l'Atlantique (korábban: STX Franciaország) kikötőben épül Saint-Nazaire-ben, Franciaországban. Ez a hajó lesz az első a két legújabb, hipermodern Meraviglia-Plus osztályú hajóból, mely 2019. novemberében fog szolgálatba állni. Az MSC Voyagers Club tagok számára exkluzív foglalási lehetőséget biztosít a cég két héten keresztül október 21-ig. Az MSC Grandiosa első szezonjában a Földközi-tenger nyugati részét járja majd, az értékesítés már megkezdődött! 2019. november 23-án a tengerjáró a genovai kikötőből fut ki, hogy egy hétéjszakás utazás során hat gyönyörű és történelmi úticélt látogasson meg: Genovát, Civitavecchia-t, Palermót, Vallettát, Barcelonát and Marseille-t.

Azok az utasok, akik elsőként fedezhetik fel a csúcsmodern tengerjáró vendégszeretetét, 10 vagy 13 éjszakás hajózás között választhatnak. Az MSC Grandiosa Hamburg kikötőjéből fut ki, a választásnak megfelelőn Genova (Olaszország) vagy Marseille (Franciaország) jelenti az úticélt. A kirándulás érinti Southamptont (Nagy-Britannia), Lisszabont (Portugália) és Barcelonát (Spanyolország). Minden kikötőben a hajó egy teljes éjszakát is eltölt, így az utazók alaposabban is megismerhetik ezeket a csodálatos városokat. Az MSC Cruises helyi utazási ügynököket és más partnereket is a fedélzetre invitál, hogy felfedezzék és megismerjék ennek az egyedi, gyönyörű, új hajónak a kínálatát! Az MSC Grandiosa lesz a cég legújabb zászlóshajója: a legnagyobb, szolgáltatásokban verhetetlen - egy olyan hajó, ami valóra váltja a nevében ígérteket: grandiózus és gyönyörű!

Az MSC Cruises Meraviglia osztályú hajói már most új mércét jelentenek a tengeri hajózásban. Az első ilyen osztályú hajó az MSC Meraviglia volt, melyet 2019 márciusában követ az MSC Bellissima. És ez csak egyike a három új csúcsmodellnek, melyet az MSC Cruises úgy tervezett meg, hogy a vendégek a tengeri utazások egy teljesen új dimenzióját éljék meg. Az MSC Grandiosa izgalmas új program lehetőségeket kínál, a nyilvános terek mérete megnőtt, még több új étkezési lehetőségből válogathatnak a tengerjáró vendégei - valamint a hajókon valaha megépített leghosszabb, mediterrán stílusú sétányát és egy led dómot is.

A hajó keresztelőjét 2019. november 9-én tartják Hamburgban, majd elindul első útjára Genova irányába, ahonnan egy hét éjszakás, Földközi-tengeri kirándulásra hajózik majd tovább november 23-án. Október 22-étől az MSC Grandiosa első útjára bárki foglalhat magának jegyet!

Az MSC Grandiosa fedélzetén az utazók két teljesen új showműsort élvezhetnek a Cirque du Soleil at Sea előadásában, melyet kizárólag az MSC Cruises vendégei számára rendeztek. Ezeket a lélegzetelállító műsorokat sehol máshol nem lehet látni - sem szárazföldön, sem tengeren! A produkció az MSC Cruises és a Cirque du Soleil exkluzív megállapodásának köszönhetően született meg, amely a világ vezető művészeti szórakoztató társulata. E társulat összesen nyolc eredeti show-műsorral szolgál, melyekből kettő-kettő tekinthető meg az MSC Cruises négy Meraviglia és Meraviglia-plus osztályú hajóin.

Az MSC Grandiose emellett további ragyogó lehetőségeket is kínál:
- Az MSC Yacht Club megkülönböztetett figyelemben részesíti az utazókat, akik teljes luxusban utazhatnak, felfedezve a „hajó a hajóban” koncepciót. A klub olyan ragyogó lehetőségeket kínál, mint a stílusos Top Sail lounge, a One Pool Deck - valamint exkluzív étterem és 24 órás komornyik szolgálat
- A fedélzeten legkevesebb tucatnyi különböző étkezési lehetőség közül válogathat: a nemzeti ízektől a büfé kínálatig mindenütt friss, autentikus ízek várják - nap mint nap. Az MSC Aurea élménycsomagot választó utasokat egy teljesen új étterem ételei is kényeztetik a mesés sétányon!
- Új családi szórakoztató programok várják a korábbról már megismert és megszeretett, díjnyertes lehetőségek mellett! A DOREMI Lab minden nap új tematikával várja a legkisebb utazókat. A DOREMI Studio Lounge-ban a gyerekek a zene varázslatos világával ismerkedhetnek meg. A változatos programlehetőségek garantálják, hogy a gyerekek minden korosztálya számára felejthetetlen lesz a tengeri vakáció!
- Az MSC Cruises vendégei hihetetlenül gazdag egészségügyi és szépészeti kezelésekből válogathatnak - hála a fedélzeten az autentikus bali Spa szolgáltatásoknak! Az MSC Aurea Spa egzotikus belső kialakítású termeiben természetes kő, gyönyörű fa és színes mozaikok megnyugtató környezete várja. A masszázscsomagoktól a fodrászati és szépészeti kezeléseken át egészen a termál szolgáltatásokig itt mindent megtalál!
- Az MSC Grandiosa a második hajó, amelyen Zoé, a világ első tengeri hajóutakat kísérő, digitális asszisztense is vízre száll! Segítségével a vendégek a saját kabinjuk kényelmében szerezhetnek információt egyszerűen és kényelmesen. Zoé hét nyelven ért és beszél. Ez a szolgáltatás az MSC Cruises digitális innováció programjának, az „MSC For Me”-nek a keretében érhető el. Ennek célja, hogy a vendégek számára még közelebb hozza a hajózás élményét!

De a lehetőségek tárháza még itt sem ér véget. Az MSC Grandiosa fedélzetén Broadway-stílusú színház, kaszinó, fantasztikus sportkomplexum, bowling pálya, Sport Bar és virtuális játékpályák várják az utasokat.

A kezdeti, két héten át tartó foglalási szezonban az MSC Voyagers Clug tagok egy különleges 5 százalékos kedvezményben is részesülnek az 5 százalékos hűségkedvezményen felül, valamint ők foglalhatják le elsőként kabinjaikat.