Norwegian Cruise Line tengeri hajóutak


NCL

„Freestyle Cruise” - „Kötöttségek nélküli utazás”

 
A Norwegian Cruise Line a tengeri utazás megújítójaként vált ismertté a cég bő félévszázados története során.

A csoport nevéhez olyan, ma már teljesen természetesnek vett, de a maga korában forradalminak számító ötletek fűződnek, mint az utazások személyre szabható megtervezése, illetve a hajón történő étkezések időpontjának szabad megválasztása, vagy éppen az ebédhez és vacsorához korábban előírt öltözési kódex eltörlése.

Ez az újító szellem a mai napig jellemzi a vállalatot, ami továbbra is békés, nyugodt kikapcsolódást ígérő, 5 csillagos szállodák kínálatával azonos színvonalat kínáló tengeri utazásokkal várja az utazóközönséget.
 

Norwegian Bliss
Norwegian Breakaway
Norwegian Dawn
Norwegian Encore
Norwegian Epic
Norwegian Escape
Norwegian Gem
Norwegian Getaway
Norwegian Jade
Norwegian Jewel
Norwegian Joy
Norwegian Pearl
Norwegian Sky
Norwegian Spirit
Norwegian Star
Norwegian Sun
Pride of America
 
 
Az NCL zsinórban az elmúlt években zsinórban tízszer is elnyerte az „Európa vezető hajózási társasága” megtisztelő címet, a világ vezető nagy hajózási társaságának a címét pedig hatszor is besöpörte a World Travel Awards gálán.

A Norwegian számos különböző szállástípust kínál, hogy minden utazó elvárásainak maximálisan meg tudjon felelni.

A csúcsot a „The Haven” képviseli: egy exkluzív, minden luxussal felszerelt, valódi kényeztető kategória, amely nem csak a hajók teljes kínálatához nyújt hozzáférést, de 24 órás, személyes komornyik szolgáltatással is várja az utazókat.

A kabin típusok között mini lakosztályok és erkélyes szállások is találhatóak, melyek minden nap megújuló, gyönyörű panorámával kényeztetik a szemet.

Étkezések terén az NLC páratlan kínálattal várja az utazókat.

A legfinomabb falatok mellett az utasoknak teljes szabadságot kínálnak a tengerjárókon az étkezések helyszínének és időpontjának megválasztásában is - de ha valaki szeretné, akár már a kihajózást megelőző 90. napon lefoglalhatja előre az ebéd- és vacsoraasztalt.

Válogasson a francia, a mediterrán, japán és amerikai, valamint a skandináv és olasz konyha legfinomabb remekei közül!

A Norwegian tengerjáróin a felhőtlen kikapcsolódásról díjnyertes csapatok és fantasztikus szórakozási lehetőségek gondoskodnak.

A színházban a Broadway legjobb darabjai vannak műsoron, a diszkóban és táncparketten pedig kora hajnalig megállás nélkül lehet ropni.