Pullmantur hajóutak · Chemol Travel hajóutak


Pullmantur hajóutak

Egyéni és csoportos Pullmantur tengeri hajóút ajánlatok

 
A Pullmantur spanyol hajótársaság tapasztalata az utazási iparág területén közel negyed évszázadra nyúlik.

Ezt a tapasztalatot tovább gazdagítja, hogy a jelenlegi hajóflotta számos nagy hajója korábban a Royal Caribbean International és a Celebrity Cruises tulajdonában voltak.

A Pullmantur all-inkluzív, mindent magában foglaló utazásai teljesen gondtalan üdülést biztosítanak, mivel mind az étkezések, italok (beleértve az alkoholtartalmú italokat is), adók és illetékek benne foglaltatnak az árban.

Az utazási csomagot lehetőség van nagyobbra cserélni, olyanra, amely a prémium márkájú alkoholokat is tartalmazza.

A Pullmantur helyi brit repülőtereken is tud felvételi pontot biztosítani (repülőúttal egybekötött hajóutat), egyszerűen jelezze melyik repülőtérről kívánna indulni.

A Pullmantur a világ négy fő régiójában kínál hajóutakat, köztük a mindig népszerű Karib tengeri térségbe, valamint lenyűgöző természeti tájakra, mint pl. Norvégia.

A flotta közepes méretű és nagy hajókból áll, így lehetőség van választani egy intimebb élmény és egy olyan nyüzsgőbb légkör között, amely hasonló a ma üzemelő sok üdülőhajóhoz.

A hajókon levő spanyol személyzet miatt a Pullmantur-al való utazás során az európai kultúrába is betekintést nyerhet.

Számtalan jó okot tudnánk felsorolni, miért hajózzon a Pullmantur-al, itt vannak legfontosabb érveink:

1. All Inclusive
Egy igazán „all-inclusive” (mindent magába foglaló) élmény várja, beleértve az összes ételt, italt (alkohol mentes és alkoholos) valamint az összes kikötői díjakat is tartalmazza a nyaralási csomag ára. Amellett, hogy a Pullmantur Cruises brossúra csomagjai a repülőút illetve a tengerentúli transzfer árat is tartalmazzák, tudjuk, hogy a vendégek szeretik maguk megtervezni hajókirándulások előtti és / vagy utáni napokat, az utazást vasúttal vagy repülővel és még plusz napokat, kirándulásokat a körutazás előtt, ezért az online árunk all-inkluzív hajóút kizárólag (kikötőtől-kikötőig),  amely lehetővé teszi a tökéletes üdülésének saját megszervezését.

2. Családbarát
A családbarát tevékenységek széles skálája a fedélzeten! Nem csoda, hogy a családok szeretik a Pullmantur-t. Barátságos, lelkes és képzett csapatunk egész nap szórakoztatja a gyerekeket, míg a felnőttek egy kis időt tölthetnek a kaszinóban, vagy lazíthatnak és megcsodálhatják a kilátást, miközben koktélt kortyolgatnak a bárban.

3. Nyugodt légkör
Volt valaha spanyol tengerparti nyaraláson? Ha igen, azonnal felismeri a Pullmantur körutazás nyugodt légkörét. Kényeztesse magát a mediterrán vendégszeretettel és élvezze nyaralását és az utat - távol a mindennapoktól!

4. Az utazás maga a cél
Hajóink telis-tele vannak izgalmas tevékenységekkel a társaságkedvelők és a család minden tagja számára. Akár egyedül utazik, akár párjával, barátokkal vagy gyerekekkel van a fedélzeten, az unalom szóba sem kerülhet. A választási lehetőségek hosszú sora várja, hogy csak a két példát említsük: a fürdőben pihenni, vagy a diszkóban táncolni, akár éjszakáig.

5. A vendégekért vagyunk
A személyzetünk érti, hogy mi teszi nagyszerűvé nyaralást, és gondoskodnak minden szükségletükről. Biztos lehet benne, hogy mindenhol a Pullmantur Mosolygós Arcával üdvözöljük, és ne lepődj meg, ha a hajó egyik tisztje csatlakozik egy délutáni italhoz.
 
Pullmantur egyéni hajóutak
Pullmantur csoportok
Pullmantur hajó flotta
Pullmantur kabin kategóriák
Pullmantur italcsomagok