Pullmantur Monarch akciós tengeri hajóutak


Pullmantur Monarch

Isten hozta a Pullmantur Monarch fedélzetén!


Egy igazi fejedelmi hajó - a Monarch a Karibi térségben kezdte pályafutását a Sovereign testvérhajójaként (ezért egyébként meglehetősen hasonló a két tengerjáró kialakítása).

1991-ben, amikor először vízra szállt a Monarch, a világ egyik legnagyobb hajója volt - méreteit a mai napig megcsodálják, bármerre forduljon is meg.

2013 óta hajózik a Pullmantur kötelékében, néhány éve pedig teljes felújításon esett át, hogy a 21. századi igényeket és követelményeket is még jobban kielégítse.

A fedélzeten egy pillanatig sem fog unatkozni: fedezze fel a fagylalt birodalmat, a mászófalat vagy mártózzon meg a gyönyörű medencék egyikében.

Feledhetetlen órákat tölthet a romantikus „Rendezvous Lounge”-ban, a „360° Bar” pedig lélegzetelállító tengeri panorámát kínál.

Gyerekektől a felnőttekig a legváltozatosabb szórakozási lehetőségek várják a fedélzeten.

A fiatalok különböző korosztályai egész nap fantasztikus programokat találnak a kölyök klubban.

A tinik a videójáték szobában tombolhatnak, amíg a felnőttek a bárok itallapját böngészik.

Ha a kirándulás idején is szeretne egy kicsit izzadni: a fitnesz és wellness termekben a legmodernebb gépek és a legjobb edzők várják egy kis testmozgásra.

A labdajátékok szerelmesei a tengeri kosárlabda pályán életre szóló élményeket zsákolhatnak be, a hajó egészét körül ölelő futópálya pedig feledhetetlen kocogásokra csábít.