Pullmantur Sovereign akciós tengeri hajóutak


Pullmantur Sovereign

Isten hozta a Pullmantur Sovereign fedélzetén!

 
Két társához, az Empress-hez és a Monarch-hoz hasonlóan a Sovereign-t is korábban a Royal Caribbean kötelékében szolgált, nem kevesebb, mint 20 éven át.

Az 1988-ban épült tengerjárót azt megelőzően került a Pullmanturhoz, hogy 2009-ben Sovereign néven megtette volna első útját (korábban Sovereign of the Seas néven szelte a tengereket).

A fedélzeten élmények kimeríthetetlen tárháza várja a tenger varázsa mellett, de a hajónak már kijutott abból a bizonyos 15 perc hírnévből is.
2004-es felújítása során egy televíziós program végig követte az átalakulását.

2008-ban még egy kisebb átalakításon esett át, akkor, amikor a Pullmantur flotta kötelékébe állt.

Azóta büszkén viseli felségjelzésünket mindenütt, ahol csak ez a csodálatos hajó megfordul.

A fedélzeten öt különböző étterem közül választhatnak az utazók, a gondtalan kikapcsolódást pedig számtalan bár és lounge is szolgálja.

Az utazás az egész család számára fantasztikus élmény lesz - a fiatalabb utazókat is rengeteg program várja.

A barátságos személyzet örömmel várja az ifjakat gyerek és tini klubokban, de vannak videójáték szobák, ping pong asztalok is.

A Sovereign főként a Földközi-tenger hullámait szeli, olyan fantasztikus kikötőkben időzve, mint Kotor (Montenegro), Kusadasi (Törökország) vagy Olbia (Szardínia).

Öt különböző étterem kínálatát fedezheti fel az utazás során - mindegyik egy picit eltérő, egyedi és különleges ízvilágot nyújt.

A két nagy étterem azokat az utasainkat várja, akik elegáns környezetben, kiöltözve és meghatározott időben szeretnék elkölteni az ebédjüket, vacsorájukat.

A Wu Fusion Ázsia legfinomabb falatait kínálja, míg a Panoráma büfében a legkülönbözőbb konyhák ízeit kóstolhatja meg.

A medence melletti grillt azoknak ajánljuk, akik még néhány finom falat kedvéért sem szeretnének megválni a napsütéstől és a tenger közelségétől.

A spanyoloknak a vérükben van a tánc - ahogyan a lelkes animátorok is mindent megtesznek, hogy egész hajnalig ropják az utazók...

A fedélzeti partik és a kora reggelbe nyúló diszkó a Zoom nightclub-ban mindenkit magával ragad!

Nem kell keresgélnie - mindig lesz egy jó alkalom arra, hogy belevesse magát a véget nem érő buli forgatagába.

A Sovereign fedélzetén sok nagyszerű hely van, ahonnan a végtelenbe nyúló tenger vagy a kikötői nyüzsgés fantasztikus látványát élvezheti.

A legjobb helyek a 360° bárban vannak, ahol valódi körpanoráma várja - kilométerekre ellátni minden irányba!

De lenyűgöző a kilátás a sportpályákon, az éttermekben és természetesen a saját, privát teraszán is.

Az utazóink egy dologban egyetértenek: sokszor a legkellemesebb élmény egy hűsítő koktéllal hátra dőlve élvezni azt, ahogy a világ elsuhan maga körül...