9 verhetetlen érv a Chemol Travel által kínált tengeri hajóutak mellett


Miért épp hajóút?

9 verhetetlen érv a csoportos tengeri hajóutak mellett!

 

 
Ki ne szeretné a kellemes tengeri utazásokat?

Van valami megismételhetetlenül varázslatos abban, amikor az ember a nyílt tengereken járva egy szikrázóan napsütötte napot követően elégedetten hátra dől egy hangulatos fedélzeti bárban vagy teraszon és egy utolérhetetlen hűsítő koktélt szürcsölget...

A festői kikötőket járva minden nap új felfedezéseket tartogat - járjon akár a Földközi-tengeren, Afrika déli partjainál vagy éppen a Karibi-tenger szigeteinél.

1. Fedezze fel a tenger „városait”!
A hatalmas, tucatnyinál is több szinttel rendelkező magabiztos óceán- és tengerjárók az üdülés egy egészen új szintjét jelentik.
Töltse napjait azzal, hogy a sok tízezer négyzetméternyi területen felfedezi a szórakozási lehetőségeket.
Szinte valamennyi hajón van színház, mozitermek és változatos sportlétesítmények.
Ha egészen különleges élményre vágyik, válasszon olyan hajót, ahol a tengerek élővilágát bemutató, sokszintes akváriumot is talál.
Legyen szó egy romantikus kirándulásról, családi vakációról vagy önfeledt szórakozást kereső útról: a tengereket járva minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz a lenyűgöző és modern óceánjárók fedélzetén!

2. Egy nyaralás - számos úticél
A tengerjárók a 8-10 napos útjuk során szinte minden nap kikötnek, így Önnek nem „csak” a fantasztikus fedélzeti programokat van lehetősége felfedezni, de akár 5-6 különböző ország nagyvárosát is bebarangolhatja egyetlen nyaralás során.
A Földközi-tenger hullámait szelő hajók hangulatos mediterrán városokban kalauzolnak el, a Karibi-térségben pedig legszebb strandokat, búvárhelyeket keresheti fel a Kajmán-szigetektől Jamaicáig.

3. Fitnesz egészen új szinteken
Minden tengerjáró a testmozgás legváltozatosabb formáit kínálja.
És nem csak edzőtermekről van szó (ezek sem lebecsülendőek egyébként, hiszen rendszerint a legmodernebb gépekkel felszerelve és rendszerint gyönyörű, tengeri panorámát kínáló környezetben várják a sportolni vágyókat).
Próbálja ki, milyen egy felejthetetlen teniszmeccset játszani a tengereken, próbálja ki magát a minigolf pályákon vagy játsszon kosárlabda mérkőzést a hullámok hátán!

4. Élvezze a high-tech hajók modern csodáit
A tengeri hajókat építő cégek nem csak lépést tartanak a legújabb trendekkel - ők maguk diktálják a ritmust!
Az MSC hajóin olyan viselhető eszközöket kaphat, melyek nem csak a hajón való navigálást könnyítik meg, de segítik teljesen személyre szabottá tenni az utazás teljes idejét - és még az Önnel utazók pontos helyzetéről is mindig információval szolgálhatnak - így akkor sem kell aggódnia, ha például gyermekei magukban indulnak felfedezőútra a fedélzeten.

5. Vonzó luxusjárművek
Akár melyik kikötőben fordulnak is meg a tengerjárók, egy dolog biztos: minden tekintet ezekre a tekintélyt parancsoló hajókra szegeződik.
De nem csak a külső megjelenés, hanem a hajók fedélzete is csábos, és minden hajó egy-egy külön világ.
A csillogó báltermektől az ultramodern színháztermeken át a relax-szobákig minden hangulatnak meg van a maga helye a fedélzeten. Fedezze fel mindet!

6. Gasztronómia felsőfokon
A tengerjáró hajókon minden nap új éttermeket, bárokat és ízeket fedezhet föl.
A fedélzeti konyha változatossága egyszerűen lenyűgöző, a kikötőkbe érve pedig a meglátogatott országok legjobb fogásait is megkóstolhatja.
A hajókon minden igényt és speciális étrendet kielégítő választékot talál: vacsorázzon be a legfrissebb halfogásból vagy merüljön el öt kontinens ízeiben.
Az ízek mellett a látvány is utolérhetetlen: a tengerjárókon a legkülönlegesebb stílusban díszített éttermeket, bárokat fedezheti föl.

7. A hajók felszereltsége...
...egyszerűen észbontó.
Olyan gazdag, kényeztető ellátásban lesz része, amivel még az ötcsillagos szállodák is csak bajosan kelhetnek versenyre.
Koktélozott már ön 400 m2-nyi LED-fal alatt, amelyen lehengerlő módon kel új életre a csillagfényes éjszaka, vagy a varázslatos naplemente?
A kényelem új szintjeit kereső utazók fantasztikus alapterületű lakosztályokat találnak a fedélzeten, akár duplex kivitelben, tágas hálószobákkal, panorámás erkéllyel és nappalival!

8. Nyaralás a tengerjárón: mindenkinek szól
Ha párjával egy feledhetetlen, romantikus kiruccanásba menekülne a hétköznapok rohanása elől vagy kicsiktől a nagyokig mindenkit magával szeretne vinni egy igazi családi vakációra: a tengerjárókon mindenki megtalálja a maga számítását.

9. Verhetetlen ár-érték kombináció
A hajókon nyújtott szolgáltatások, az utazás kellemes környezete egyértelműen az ötcsillagos szállodákéhoz mérhető.
Átlagos árakon számolva az tengerjárón történő utazás egy napi költsége nagyjából 50-60 ezer forint közé esik - szárazföldön csak a szobaköltség kerülne ennyibe, amihez a hajókon kínált gazdag programlehetőségeket még hozzá sem számoltuk...