Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok Barcelona indulással


MSC SEAVIEW tengeri hajóút
8nap/7éj

MSC tengeri hajóút - MSC SEAVIEW

Barcelona (Spain), Ajaccio (France), Genoa (Italy), La Spezia (Italy), Civitavecchia (Italy), Cannes (France), Palma de Mallorca (Spain), Barcelona (Spain)
299 EUR/fő -től106 200 Ft/fő -től
MSC DIVINA tengeri hajóút
8nap/7éj

MSC tengeri hajóút - MSC DIVINA

Barcelona (Spain), Ibiza (Spain), Naples (Italy), Livorno (Italy), Genoa (Italy), Marseille (France), Barcelona (Spain)
349 EUR/fő -től124 000 Ft/fő -től
MSC SEAVIEW tengeri hajóút
8nap/7éj

MSC tengeri hajóút - MSC SEAVIEW

Barcelona (Spain), Ajaccio (France), Genoa (Italy), La Spezia (Italy), Civitavecchia (Italy), Cannes (France), Palma de Mallorca (Spain), Barcelona (Spain)
399 EUR/fő -től141 700 Ft/fő -től
MSC SPLENDIDA tengeri hajóút
9nap/8éj

MSC tengeri hajóút - MSC SPLENDIDA

Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy), Malaga (Spain), Casablanca (Morocco), Lisbon (Portugal), Barcelona (Spain)
399 EUR/fő -től141 700 Ft/fő -től
MSC VIRTUOSA tengeri hajóút
8nap/7éj

MSC tengeri hajóút - MSC VIRTUOSA

Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy), Civitavecchia (Italy), Palermo (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain)
399 EUR/fő -től141 700 Ft/fő -től
A Földközi-tenger igazi ékszerdoboza, a mindig pezsgő és vidám katalán főváros: ez Barcelona. A tengerparti település már évezredek óta lakott, a kelták, Karthágó majd Róma uralma után sokáig a mórok fontos kikötővárosa volt, mielőtt a Karoling királyok visszahódították volna... Barcelonában a történelmi-kulturális látványosságok és a napsütötte bulik egymást érik. Az egész évben kellemes éghajlat az elmúlt évszázadokban világhírű művészek egész sorát vonzotta a településre: itt élt és alkotott többek között Antoni Gaudí is. A világszerte ismert építész számos remeke csábítja Barcelona különböző pontjaira a látogatókat: a ma is épülő Sagrada Famiília székesegyháztól a Casa Milá és Casa Batlló gyönyörű házaiin át a Güell Park mesebeli ösvényeiig. A városban kihagyhatatlan látni való az 1992-es olimpia helyszínei a város fölé emelkedő Montjuic-on, a gyönyörű sugárút, a La Rambla vagy a Ciutadella park, ahol a Katalán Parlament fenséges épülete is áll. Hajóval érkezve nem is kell messzire barangolni a kikötőből ahhoz, hogy önfeledt szórakozás várja: Barcelona hosszú tengerpartján 7 strand is található, melyek közül a Playa de San Sebastián és a Barceloneta a legismertebb és legkedveltebb. Érdemes a város egyedülálló gasztronómiáját is megismerni: a nagyszerű tengeri ízeket számos kitűnő étteremben fedezheti fel. A városba érkezés előtt a magyar gyomrot érdemes picit „áthangolni”: a ráérős mediterrán városban az étkezéseket sem kapkodják el. Az általában könnyű reggelit csak a kora délutáni órákban, 2-3 körül szokta követni az ebéd, míg a vacsora kifejezetten későn, este 9-kor (ami hétvégén akár éjjel 11 óra is lehet!) kezdődik. A kis várakozásért cserébe az igazi ízkavalkád bőségesen kárpótol. Az autentikus helyi gasztronómiát keresőknek pedig érdemes a több tucatnyi helyi piac egyikét felkeresni - ezek közül a legnagyobb és legismertebb a La Ramblán található Mercat de la Boqueria.