Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok Miami indulással


MSC SEASIDE tengeri hajóút
8nap/7éj

MSC tengeri hajóút - MSC SEASIDE

Miami (United States), Ocho Rios (Jamaica), George Town (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Ocean Cay (MSC Marine Res), Miami (United States)
299 EUR/fő -től99 500 Ft/fő -től
MSC MERAVIGLIA tengeri hajóút
8nap/7éj

MSC tengeri hajóút - MSC MERAVIGLIA

Miami (United States), Isla de Roatan (Honduras), Belize City (Belize), Costa Maya (Mexico), Ocean Cay (MSC Marine Res), Miami (United States)
349 EUR/fő -től116 100 Ft/fő -től
A „Varázslatos város”, ahol még éjjel sem áll meg az élet egy percre sem. Fehér, homokos strandoktól a félelmetesnek tűnő, de teljesen biztonságos aligátor farmokon át a bulis, pörgő éjszakai életig nem véletlen, hogy a világ minden tájáról vonzza a látogatókat Florida talán legismertebb városa. Miamit aligha lehet egyetlen szóval körül írni! Nézzen körül a topmodellektől hemzsegő Lincoln Roadon, vagy sétáljon az Atlanti-óceán Biscayne-öblében, ahol a vörösen izzó naplemente és a kékes-zöld árnyalatban pompázó tenger gyönyörű látványt nyújt... A város felfedezését talán az Art Deco negyedben érdemes kezdeni, ahol a lehetetlen alakú, élénk színekben pompázó épületek az egész ország egyik legizgalmasabb utcájának, az Ocean Drive-nak a látképét is dominálják. A néhai iparmágnás, James Deering üzletember egykori palotája ma már múzeum, és a Miamiba látogatók kedvelt úticélja. A 34 szobás házban nem csak a XIX. és XX. század fordulójának a legkiemelkedőbb művészeti alkotásai, de az azt megelőző korok, különösen a reneszánsz olasz mesterek festményei, európai antik tárgyak is gazdagon díszítik. A kertben varázslatos szökőkutak és gyönyörű szobrok sorakoznak. A természeti szépségre vágyó látogatóknak a Biscayne Nemzeti Park minden bizonnyal kihagyhatatlan látványosság - ez az Egyesült Államok legnagyobb, tengerparti nemzeti parkja. A park lenyűgöző szépsége igazából a búvárok számára tárulkozik fel: a gyönyörű korallzátonyok és az ott található fantasztikus élővilág csak így ismerhető meg. A város bulis arca - nem meglepő - a strandokon mutatja meg a leginkább magát. A South Beach 16 kilométeres hosszával kiemelkedik a számtalan „beach” közül Miamiban. Az időjárás még télen is enyhe, de nyáron egyenesen kötelező megmártózni a habokban, két fürdőzés között pedig illik időt szakítani a közeli vásár-forgatag feltérképezésére is. Itt a szuvenírektől a gazdag ételkínálaton át minden egy helyen van egy igazi karneváli hangulathoz. A „legbulisabb” bulit kereső utazók számára a Cradon Beach Park a kötelező program. Itt egyetlen perce sem csavarják le a hangerőt, éjjel-nappal szól a zene és forog a tánc!