Chemol Travel tengeri hajóút ajánlatok Miami indulással


MSC SEASIDE tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Seaside

Miami (United States), Ocho Rios (Jamaica), George Town (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Ocean Cay (Msc Marine Res.), Miami (United States)
279 EUR/fő -től
MSC ARMONIA
15nap/14éj

egyéni tengeri hajóút - MSC Armonia

Miami (United States), Montego Bay (Jamaica), George Town (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Havana (Cuba), Miami (United States), Isla de Roatan (Honduras), Costa Maya (Mexico), Cozumel (Mexico), Havana (Cuba), Miami (United States)
699 EUR/fő -től
Norwegian Breakaway tengeri hajóút
8nap/7éj

egyéni tengeri hajóút - Norwegian Breakaway

Embark Miami (Florida); Roatan, Bay Islands (Honduras); Harvest Caye (Belize); Costa Maya (Mexico); Cozumel (Mexico); Disembark Miami (Florida)
1 089 EUR/fő -től
A „Varázslatos város”, ahol még éjjel sem áll meg az élet egy percre sem. Fehér, homokos strandoktól a félelmetesnek tűnő, de teljesen biztonságos aligátor farmokon át a bulis, pörgő éjszakai életig nem véletlen, hogy a világ minden tájáról vonzza a látogatókat Florida talán legismertebb városa. Miamit aligha lehet egyetlen szóval körül írni! Nézzen körül a topmodellektől hemzsegő Lincoln Roadon, vagy sétáljon az Atlanti-óceán Biscayne-öblében, ahol a vörösen izzó naplemente és a kékes-zöld árnyalatban pompázó tenger gyönyörű látványt nyújt... A város felfedezését talán az Art Deco negyedben érdemes kezdeni, ahol a lehetetlen alakú, élénk színekben pompázó épületek az egész ország egyik legizgalmasabb utcájának, az Ocean Drive-nak a látképét is dominálják. A néhai iparmágnás, James Deering üzletember egykori palotája ma már múzeum, és a Miamiba látogatók kedvelt úticélja. A 34 szobás házban nem csak a XIX. és XX. század fordulójának a legkiemelkedőbb művészeti alkotásai, de az azt megelőző korok, különösen a reneszánsz olasz mesterek festményei, európai antik tárgyak is gazdagon díszítik. A kertben varázslatos szökőkutak és gyönyörű szobrok sorakoznak. A természeti szépségre vágyó látogatóknak a Biscayne Nemzeti Park minden bizonnyal kihagyhatatlan látványosság - ez az Egyesült Államok legnagyobb, tengerparti nemzeti parkja. A park lenyűgöző szépsége igazából a búvárok számára tárulkozik fel: a gyönyörű korallzátonyok és az ott található fantasztikus élővilág csak így ismerhető meg. A város bulis arca - nem meglepő - a strandokon mutatja meg a leginkább magát. A South Beach 16 kilométeres hosszával kiemelkedik a számtalan „beach” közül Miamiban. Az időjárás még télen is enyhe, de nyáron egyenesen kötelező megmártózni a habokban, két fürdőzés között pedig illik időt szakítani a közeli vásár-forgatag feltérképezésére is. Itt a szuvenírektől a gazdag ételkínálaton át minden egy helyen van egy igazi karneváli hangulathoz. A „legbulisabb” bulit kereső utazók számára a Cradon Beach Park a kötelező program. Itt egyetlen perce sem csavarják le a hangerőt, éjjel-nappal szól a zene és forog a tánc!