MSC Lirica tengeri hajóút ajánlatok a Chemol Travel szervezésében


MSC LIRICA tengeri hajóút
8nap/7éj

MSC tengeri hajóút - MSC LIRICA

Venice (Italy), Dubrovnik (Croatia), Corfu (Greece), Cefalonia (Greece), Kotor (Montenegro), Split (Croatia), Trieste (Italy), Venice (Italy)
279 EUR/fő -től98 200 Ft/fő -től
MSC LIRICA tengeri hajóút
8nap/7éj

MSC tengeri hajóút - MSC LIRICA

Dubai (U.Arab Emirates), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Khasab (Oman), Muscat (Oman), Dubai (U.Arab Emirates)
349 EUR/fő -től122 800 Ft/fő -től
MSC LIRICA tengeri hajóút
8nap/7éj

MSC tengeri hajóút - MSC LIRICA

Dubai (U.Arab Emirates), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Sir Bani Yas Is (U.Arab Emirate), Muscat (Oman), Dubai (U.Arab Emirates)
349 EUR/fő -től122 800 Ft/fő -től
MSC LIRICA tengeri hajóút
17nap/16éj

MSC tengeri hajóút - MSC LIRICA

Venice (Italy), Katakolon (Greece), Heraklion (Greece), Suez Canal Transit (Egypt), Aqaba (Jordan), Salalah (Oman), Muscat (Oman), Khasab (Oman), Dubai (U.Arab Emirates)
759 EUR/fő -től267 000 Ft/fő -től
Az MSC Lirica a klasszikus tengeri hajózás élményét kínálja elegáns, kényelmes és barátságos köntösben - a hajó az MSC Cruises legjobb hagyományait kelti életre hamisítatlan mediterrán életérzéssel. A tágas belső új távlatokat nyit meg, az impozáns közösségi tereket padlótól plafonig tartó ablakok övezik, így mindenhonnan akadálytalan kilátás nyílik a végtelen óceánra. A hajó ugyanakkor számos intim teret is kínál: ilyen a vibráló Beverly Hills Bár, vagy a hagyományos angol stílusban kialakított Lord Nelson Pub - egy tökéletes hely egy koktélra mondjuk egy színházi előadás előtt. A 21. századi megoldások és a hagyományok tökéletes harmóniában ötvöződnek ezen a környezetbarát megoldásokkal tervezett hajón. A Broadway Színházban ultramodern környezetben tekinthet meg emlékezetes darabokat, melyekre a fedélzeti rendszeren vagy a recepción foglalhat jegyeket (jegyek az érkezés sorrendjében elérhetőek). A fedélzeten tágas kabinok várják az utazókat, köztük olyanok is, amelyek fantasztikus panorámát kínálnak. A büfé- és étterem kínálat a legjobb kulináris élményeket kínálja. A gyerekek egészen biztosan nem fogják megunni a Chicco, LEGO és Namco játszószobákat és -tereket, a Spray Parkban pedig véget nem érő vizes örömök várják a kisebbeket és nagyobbakat is. A felnőtteket 300 m2-nél is nagyobb táncterem csábítja, ahol hajnalig lehet ropni a táncot. Az utazásban megfáradt vendégeket pedig az MSC Aurea Spa várja egy felfrissítő masszázzsal. Minden nap valami újat tartogat az MSC Lirica fedélzetén - élvezze az utazást a kihajózástól az utolsó pillanatig! A hajó az utazás szíve-lelke, ami nem csak csodálatos kikötőkbe navigál el, de a fedélzetén is minden egyes perc az önfeledt kikapcsolódás jegyében telik.