MSC Meraviglia tengeri hajóút ajánlatok a Chemol Travel szervezésében


MSC MERAVIGLIA tengeri hajóút
8nap/7éj

MSC tengeri hajóút - MSC MERAVIGLIA

Miami (United States), Isla de Roatan (Honduras), Belize City (Belize), Costa Maya (Mexico), Ocean Cay (MSC Marine Res), Miami (United States)
349 EUR/fő -től122 800 Ft/fő -től
MSC MERAVIGLIA tengeri hajóút
8nap/7éj

MSC tengeri hajóút - MSC MERAVIGLIA

Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark), Hellesylt/Geiranger (Norway), Alesund (Norway), Flaam (Norway), Kiel (Germany)
599 EUR/fő -től210 700 Ft/fő -től
MSC MERAVIGLIA tengeri hajóút
8nap/7éj

MSC tengeri hajóút - MSC MERAVIGLIA

Copenhagen (Denmark), Hellesylt/Geiranger (Norway), Alesund (Norway), Flaam (Norway), Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark)
599 EUR/fő -től210 700 Ft/fő -től
MSC MERAVIGLIA tengeri hajóút
18nap/17éj

MSC tengeri hajóút - MSC MERAVIGLIA

Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark), Southampton (United Kingdom), Belfast (United Kingdom), Reykjavik (Iceland), Sydney (Canada), Halifax (Canada), New York (United States)
829 EUR/fő -től291 600 Ft/fő -től
Rendkívüli lehetőségek várják az MSC Meraviglia fedélzetén, amely a tökéletes tengeri élményt kínálja. Élvezze a fedélzeti kulináris élményeket, a lenyűgöző szórakozási lehetőségeket a megújult panoráma területeken, a páratlan tengeri kilátást a hajó tatjáról, vagy a két fedélzeti szinten átvezető „belső” passzázst, 480 m2-es LED dómot és a látványos szórakoztató területet, ami közvetlen kapcsolatban van a kültéri aquaparkkal. A Galleria Meraviglia 96 méter hosszú korzó, melyet butikok, éttermek és egyéb relax helyek öveznek: tökéletes hely a kikapcsolódáshoz és a társasági élethez is! A hangulatos sétány minden éjszaka új életre kel: zene, szórakozás és kikapcsolódás várja az idelátogatókat. A legnagyobb tengeri LED dóm. A korzó teljes plafonja egyetlen hatalmas, 480 m2-es LED képernyővel van szerelve. Ezen a vizuális varázslat soha nem ér véget: az éjszakai és a nappali égbolt is új életre kel, ilyen inspiráló látványban még biztosan nem volt része, legyen szó napfelkeltéről, napnyugtáról - vagy akár a szikrázó csillagoktól fényes éjszakáról... A hajó tágas belsejében minden utasra 10 m2-nyi közösségi tér jut. A medencék partjainál különösen élvezetes ez a tágas tér. A gyönyörű színek, a fantasztikus, tengeri kilátás és az lélegzetelállító tervezés egyvelegeként az Atmosphere medence a napnyugtát követően is csábítóan hat. A Horizon medence a napimádók kedvence nappal, éjszaka pedig a táncot és önfeledt szórakozást keresők veszik birtokba. MSC Yacht klub: hajó a hajóban - egy hely, ami exkluzivitást és magán teret kínál a hajó véget nem érő programkínálatában. Merüljön el a privát klub nyújtotta luxusban, és élvezze az egyedülálló szórakozási lehetőségeket! Az MSC Aurea Spa kényeztető kínálatában bali masszázstól a test- és lélek revitalizációját ígérő kezelések és relaxációs lehetőségek tárháza várja. A termálvíz, a szépségszalon és más szolgáltatások tetőtől talpig „kezelésbe” veszik!