MSC Musica tengeri hajóút ajánlatok a Chemol Travel szervezésében


MSC MUSICA tengeri hajóút
8nap7éj

MSC tengeri hajóút - MSC MUSICA

Venice (Italy), Brindisi (Italy), Katakolon (Greece), Santorini (Greece), Piraeus (Greece), Corfu (Greece), Kotor (Montenegro), Venice (Italy)
349 EUR/fő -től122 800 Ft/fő -től
MSC MUSICA tengeri hajóút
8nap7éj

MSC tengeri hajóút - MSC MUSICA

Venice (Italy), Brindisi (Italy), Katakolon (Greece), Mykonos (Greece), Piraeus (Greece), Sarande (Albania), Dubrovnik (Croatia), Venice (Italy)
549 EUR/fő -től193 100 Ft/fő -től
Ismerje meg ezt a lenyűgöző és elegáns tengerjárót, ahol minden részlet és helyiség az Ön felhőtlen kikapcsolódását szolgálja! A hajó belső terét úgy alakították ki a tervezők, hogy az minden igényt kielégítsen.
A kreatív belső megoldások mellett természetes anyaghasználat hamisítatlan luxus életérzést kölcsönöz a hajónak. Utazása során alaposan is lesz lehetősége felfedezni az MSC Musica által kínált szolgáltatások gazdag tárházát. Lazítson a Havanna Klubban vagy fedezze fel a füstös szivarszobát! Kóstolja meg a világ legkiválóbb borait, tegye próbára szerencséjét a Sanremo kaszinóban, de ha felhőtlen szórakozásra vágyik, akkor tekintsen meg egy darabot a La Scala Színházban. A megfáradt, szomjas utazókat tucatnyi étterem, bár és kávézó várja - ahol nem csak a tengerre nyíló, pompás kilátás, de a változatosan gazdag kulináris élvezetek is egy életre szóló emléket fognak jelenteni. A gyerekek szórakozását bel- és kültéri játszóterületek, a különböző korosztályokat azok különleges igényeit figyelembe vevő medencék várják. Az MSC Musica szlogenje szerint minden perc felejthetetlen lesz, amit a fedélzeten tölt - fedezze hát fel magának!